Beşiktaş'ın TFF tepkisi sürüyor

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Federasyon'un Kasımpaşa maçı ile ilgili mutlaka tekrar kararı vermesi gerektiğini söyleyerek, "Taraftarımız bize, 'yönetim olarak bir şeyi beceremiyecek misiniz' diye baskı yapıyor" dedi.

Yayınlanma: 24.12.2013 - 14:55
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın bu sabah yaptığı idmanda basın mensuplarına açıklamalar yapan Çebi, "Futbol Federasyonu'nun Türkiye'de kurullara rağmen doğru bir karar alarak onların üstünde olduğunu göstermesi gerekir" dedi.

"ŞİKE SÜRECİ GİBİ YILLARCA KONUŞULACAK BİR OLAY YARATILMAMALI"

Çebi, "TFF alacak olduğu kararla şike süreci gibi yıllarca konuşulacak bir olay yaratmamalı. En doğru kararı alıp hakkımzı vermeliler" diye konuştu.
Kasımpaşa maçı kararının Ocak ayının ilk haftası açıklanacağı bilgisine ulaştıklarını söyleyen Çebi, kurullara müdahale edemediklerini belirtti.

"TARAFTARIMIZ BİZE İNANILMAZ BİR BASKI YAPIYOR"

Ahmet Nur Çebi taraftarın kendilerine inanılmaz bir baskı yaptığını vurgulayarak, "Taraftarlarımız artık Beşiktaş'ın hakkının yenmemesi için elimizden ne geliyorsa yapmamızı istiyor. Biz de yapılacak her türlü baskıyı yapıyoruz, bu maçın tekrar edilmesi lazım. Mutsuz taraftar olumsuz her hareketi yapmaya hazır taraftardır. Bize sürekli, 'siz hiç bir şeyi beceremeyecek misiniz' diye isyan ediyorlar. Bizden günah gitti. Maçın tekrar edilmemesinden ve sonrasında olacak olaylardan TFF sorumludur" dedi

"MHK'YE RAĞMEN KARAR ALAMIYORLAR İSE TFF YÖNETİMİNE GEREK KALMAZ"

Federasyon'un alacağı kararın emsal olacağını söyleyen Çebi, "TFF çalışanlarını ve kurullarını koruyor olabilir ama alacakları karar, kurullarının yapmış olduğu yanlışı düzeltmeleri için bir fırsat. MHK'nın görüşlerine rağmen tekrar yönünde bir karar almaları lazım. Eğer bunu yapamıyorlarsa TFF yönetimine gerek kalmaz o zaman. Alacakları karar emsal olacaktır" diye konuştu.

"KASIMPAŞA BU EZİKLİKLE YAŞAMAK İSTEMEZ"

Kasımpaşa'nın bu olayı kabullendiğini dile getiren Çebi, "Kasımpaşaspor Kulübü de zaten bu olayı kabulenmiş görünüyor. Çünkü onlar da böyle bir yanlışlığın ezikliği ile yaşamak istemezler" dedi.

"ZEKERİYA ALP'İN BUNLARI SOHBETTE BİLE SÖYLEMEYE HAKKI YOK"

Zekeria Alp konusunda değinen Ahmet Nur Çebi, "Zekeriya Alp ahlak dışı bir şey yapmadı ama çok büyük bir yanlış yaptı. Maç sonrası açıklamalarını sohbette söylediği dile getiriliyor ama böyle önemli konuları sohbette söylemeye de hakkı yok. Bunlar sohbette konuşulacak şeyler değil" diye konuştu.

"RONALDİNHO KONUSU BİTMEDİ, OCAK'TA KENDİSİNE HABER GÖNDERECEĞİZ"

Ronaldinho konusunda SPK'dan dolayı sözleşmesi bitmeden görüşüyoruz diyemeyeceklerini açıklayan Çebi, "Sözleşmesi 31 Ocak'ta bitiyor. O tarihten sonra haber göndeririz. Eğer kendisi görüşmeyi kabul ederse gider görüşürüz, bizde oynamak isterse anlaşmayı imzalarız. Ama sözleşmesinin sonuna kadar kendisiyle bir görüşme gerçekleştiremeyiz" şeklinde konuştu.

20 MİLYON EURO KAYNAK YARATTIK

Mevcut sponsorlukları yeniden revize etmeye başladıklarını ve çok mesafe katettiklerini de açıklayan Ahmet Nur Çebi yeni sponsorlar ile birlikte toplamda 20 milyon Euro'yu geçecek kaynak sağladıklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler