'Atletico Madrid'ten Bursa'ya gelen teklif yok'

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, gözde futbolcusu Ozan Tufan'a, Arda'nın da oynadığı İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü'nden kendilerine resmi teklif gelmedini açıklmadı.

Yayınlanma: 25.02.2015 - 15:46
Abone Ol google-news

Ozan Tufan konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Recep Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Divan Kurulu'muzda verdiğimiz sözün arkasında durduk ve hiçbir oyuncumuzu göndermedik. Menajer Ahmet Bulut, Arda Turan'ın da menajeri. İspanyol kulübünün izlediğini biz de gazetelerden öğrendik. Şu an Bursaspor Kulübü'ne Atletico Madrid'den gelen her hangi bir teklif yok. İstediğimiz parayı verirlerse kendi ellerimle İspanya'ya götürürüm."

"JOSUE VE FERNANDAO'NUN BONSERVİSLERİNİ ALMAK İSTİYORUZ"

Josue ve FErnandao ile görüşmelerinin sürdüğünü de belirten Başkan Bölükbaşı, "Bu iki başarılı oyuncunun bonservislerini almak istiyoruz. Bu konuda temaslarımız sürüyor. Mart ayı içerisinde Josue için Portekiz'e, Fernandao için de Brezilya'ya giderek bu oyuncuların kulüpleriyle görüşme yapacağız" dedi.

İZİN VERİLMEMİŞTİ

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un devre arasında ısrarla kadrosuna katmak istediği Ozan Tufan için Bursaspor Kulübü Başkanı istenilen rakama kulüplerin yaklaşmaması nedeniyle transfere izin vermemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler