Beşiktaş'a Ada'dan kötü haber

Beşiktaş Yönetimi’nin transfer etmek istediği savunmacının transferi zora girdi. Manchester City, iki oyuncusunun sakatlıkları nedeniyle, Joleon Lescott’u bekletmeye karar verdi.

Yayınlanma: 25.12.2013 - 10:09
Abone Ol google-news

Devre arasında stoper açığını Manchester City’den Joleon Lescott’u transfer ederek kapatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin bu düşüncesi, İngiliz ekibinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle zora girdi.

Lescott transferini gizlice bitirmeye çalışan siyah-beyazlı yönetim, Manchester City’de oynayan Micah Richards ile Pablo Zabaleta’nın sakatlanmaları sebebiyle endişeli bir bekleyişe geçti. Bu iki oyuncunun defansın her yerinde oynayabilme özelliğine sahip olması nedeniyle, Lescott’un transferinde umutlarını yitiren Beşiktaş Yönetimi, stratejiyi değiştirecek, alternatif isimlere yönelecek. 
 
Transfer döneminde Richards ve Zabaleta’nın doktor raporlarını kendi futbolcusuymuş gibi yakından takip edecek olan Beşiktaş Yönetimi, bu iki futbolcudan müjdeli haber gelmesi durumunda Lescott transferini bitirmeye çalışacak. Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, Gençlerbirliği ile oynanacak olan son lig maçından sonra, İngiltere’ye giderek, Manchester City Yönetimi ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon