Yanal: Trabzonspor'a yakışır bir yerde bitirmek istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takım olarak iyi futbol oynayarak, Trabzonspor'a yakışır bir mücadeleyle sezon sonunda ligi en üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

Yayınlanma: 28.02.2015 - 16:53
Abone Ol google-news

Yanal, 2 Mart Pazartesi günü sahalarında Kardemir Karabükspor ile yapacakları maç öncesi kulübün internet sitesine açıklamada bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenmelerinin ardından tek bir kulvarda yarışmaya devam edeceklerini vurgulayan Yanal, şunları kaydetti:

"Dün akşam çalışma arkadaşlarım, oyuncularım ve personelle yaptığım toplantıda da bundan böyle göstereceğimiz mücadele ile hedefimiz için neler yapmamız gerektiğini onlarla konuştum. Takım olarak iyi futbol oynayarak, Trabzonspor'a yakışır bir mücadeleyle sezon sonunda ligi en üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz başkanımız ve yönetim kurulumuzun yanı sıra taraftarlarımızın ve camiamızın da desteğini arkamıza alarak bundan böyle Trabzonspor, kendine yakışır mücadeleyi sahada fazlasıyla gösterecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler