Prosinecki: Bir şanssızlık var, galip gelemiyoruz

Teknik direktör Prosinecki: " İyi futbol oynamamıza rağmen üstümüzde bir şanssızlık var, galip gelemiyoruz"

Yayınlanma: 25.12.2013 - 15:30
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Robert Prosinecki, takımının iyi futbol oynadığını ancak bazı şanssızlıklar sonucunda galip gelemediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, bir günlük iznin ardından ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda lig lideri Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kadir Has Tesileri'ndeki çalışmalar öncesinde futbolculara çeşitli testler yapıldı. Kaleciler takımdan ayrı çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Sereno da düz koşu yaptı.

Çalışmalar öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, ligin ilk yarısında istedikleri puanları toplayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

İlk yarının son maçında Lider Fenerbahçe'ye konuk olacaklarını hatırlatan Prosinecki, şöyle devam etti:

"Özelikle son oynadığımız iki iç saha maçında yakaladığımız pozisyonlar ve iyi futbolumuz bizi tatmin ediciydi ama bir türlü tabelayı değiştiremedik. Maalesef iki maçtan da birer puanla ayrılmak durumunda kaldık. İyi futbol oynamamıza rağmen üstümüzde bir şanssızlık var, galip gelemiyoruz. Gol atamıyoruz gol sıkıntısı çekiyoruz. Ümit ediyorum ki Fenerbahçeye karşı bütün bu maçlarda yaşadığımız şanssızlıklar bize şans olarak döner. Ligin ilk yarısında beklediğimiz puanları alamadık. Fenerbahçe maçında puan yada puanlar bizim hanemize yazılacaktır. Oynadığımız futbolun hakkı da budur."

Kayserispor, Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler