Eski Galatasaraylı 32 yaşında futbolu bıraktı

Galatasaray forması da giyen Boşnak oyunncu Zvjezdan Misimovic, futbolu bıraktığını açıkladı.

Yayınlanma: 03.03.2015 - 17:29
Abone Ol google-news

Bosna Hersekli milli futbolcu Zvjezdan Misimovic, profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen 32 yaşındaki Misimovic, Bosna Hersek medyasına yaptığı açıklamada, "Artık gitme vaktinin geldiğini ve ailesiyle daha çok vakit geçirmek istediğini" söyledi.

Misimovic, "Klix" haber sitesindeki açıklamasında da "Guizhou Renhe ile sözleşmem sona erdiğinde, eğer ilginç bir teklif gelirse kabul edebileceğimi söylemiştim ancak ailemle konuştuktan sonra kariyerimi sonlandırma kararı aldım" ifadesini kullandı.

Futbola duyduğu sevginin her zaman var olacağını anlatan Misimovic, "Ancak Çin'den döndükten sonra, dört ay boyunca antrenman yapmadım ve aslında antrenmanları özlemediğimi fark ettim. Bu da kariyerimi sonlandırıp, kendimi aileme adama kararı almamda etkili oldu" dedi.

Misimovic, gelecekte hangi işle uğraşacağı konusunda henüz karar vermediğini ancak menajerlik işine girebileceğini ifade etti.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı formasıyla 84 maça çıkıp 25 gol kaydeden Misimovic, milli takımda elde ettiği başarılardan dolayı memnun olduğunu ancak her zaman daha iyisini yapabileceğine inandığını söyledi.

Profesyonel futbol kariyerine 2000 yılında Bayern Münih'te başlayan Misimovic, Bochum, Nünberg, Wolfsburg, Galatasaray, Spartak Moskova ve Guizhou Renhe formaları giydi. Misimovic, 2008-2009 sezonunda Wolfsburg formasıyla Almanya şampiyonluğu yaşadı.

Misimovic Galatasaray ile 9 maça çıkmış gol atamamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler