Yılmaz Vural isyan etti: 'Ben onun kız arkadaşı ya da eşi değilim'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, son antrenmanda Viola ile arasında geçen gerginliğe ilişkin açıklamalarda bulundu... Vural, "Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim" dedi.

Yayınlanma: 04.03.2015 - 17:44
Abone Ol google-news

Vural, Feridun Tankut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kaybettikleri Trabzonspor maçında şansızlık yaşadıklarını söyledi.

Takımın puan durumunun çok kötü olduğunu ancak bundan çıkmak için çaba sarf ettiklerini belirten Vural, "4 maçta 7 puan planlamıştık. Kolay değil. İstatistikler ortada. 21 maçta 4 maç kazanmış takım var. Kalan maçlarımızdan 7 galibiyet almamız lazım. Bunu başaracak kalite var takımda. Kardemir Karabükspor'un bulunduğu durum, hak ettiği durum değil. Oynadığı oyuna bakan herkes bu takımın ligde kalması gerektiğini bize iletiyor" diye konuştu.

Trabzonspor'a karşı oyuncularının kendine güvenini kazandığını, kaybedilmesine rağmen moralli olduklarını ifade eden Vural, taraftara da çok büyük görevler düştüğünü, kuralları çiğnemeden takımları için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini kaydetti.

Kardemir Karabükspor'un, karşılaştığı her takımı yenebilecek kalitede olduğuna dikkati çeken Vural, küçük hatalarla maç kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını, gereksiz görülen her kart için ceza uygulanacağını belirtti.

"GÖRDÜĞÜNÜZ KARTIN BİR ANLAMI OLMASI LAZIM"

Oyuncularının bir faulde durumu fazla abartmasından Trabzonspor taraftarının çok etkilendiğini ve dolayısıyla hakemin de o dakikadan sonra verdiği kararlarda kendilerine davranışlarının değiştiğini söyleyen Vural, "İtiraz ederek sarı kart görmeyeceksiniz. Gördüğünüz kartın bir anlamı olması lazım. Yani oyun gereği yapılmış her sarı kart başımızın üstünde hatta kırmızı kart da dahil ama oyun dışı olanlar cezaya tabi olacak. İtirazla oyuncu sarı kart görürse beni başına bela alır. Adam gibi görecek, itiraz etmeyecek. Adam gibi oyununu oynayacak. Bunu da kendilerine söyledim. Aramızda anlaşma var" değerlendirmesinde bulundu.

Vural, futbolcularının hiçbir şeyden etkilemeden çıkıp oyununu oynamasını, kendisini göstermesini istediğini dile getirdi.

Son idmanda, Viola'ya biraz yüksek sesle konuştuğunu ve onun da kırıldığını aktaran Vural, "Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. Senin kapris yapacağın yer başka yerlerdir, onlara yapacaksın. Oyuncu iki saatlik çalışma içinde bizi dinlemek, istediklerimizi yapmak zorunda. Olumsuzlukta ben gidiyorsam burada benim dediğim olacak, senin değil. Sonuç olarak sorumluluk bende. Hiçbir oyuncu gitti mi buradan Kafkas buradan gitti çünkü Türkiye liglerinde en büyük sorun, antrenör-oyuncu ilişkilerinde maalesef. Antrenör takımı kurmak kolay olmuyor. Ülkede futbol sisteminin getirdiği en büyük sıkıntıdır bu" diye konuştu. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler