Fikret Orman gemileri yaktı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı camianın gündemindeki konular hakında önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 26.12.2013 - 11:51
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Koç Grubu ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sponsorluk anlaşmasıyla 42 milyon TL kazanacaklarını belirten Fikret Orman, ayrıca siyah-beyazlı kulübün gündemindeki konular hakkında da konuştu.
 
Sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamak istemediklerini vurgulayan Fikret Orman, devre arasında transfer yapacaklarını da belirtti.
 
Siyah-beyazlı kulübün başkanı ayrıca taraftarların Beşiktaş'ın hakkını savunamadıkları yönündeki eleştirilerine de "Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş'ın menfaatleri için 24 saat çalışmaktadır. Bunu kamuoyu önünde paylaşmak zorunda değiliz" diyerek cevap verdi.
 
İşte Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları...
 
KASIMPAŞA İLE YAŞANAN GERGİNLİK HAKKINDA...
 
"Bizim bir uslubumuz var. Amatör spor kulübü bila olsa rakiplerimize aynı şekilde yaklaşırız. Üzüldük. Üzüldüğümüz şey şudur, bizim duruşumuzu herkes bilir. Bunu yapanların da eski Beşiktaşlı olmasından daha da üzüldük. İhsan Kalkavan'ın da benim ve Ahmet Bey'in kadar üzüldüğünü düşünüyorum."
 
"42 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE..."
 
"Çok kötü yapılan anlaşmalar vardı ama iptal etmedik, düzeltme yoluna gittik. Bunları yeri geldiği zaman paylaşacağız. Anlaşmann parasal tarafı Koç Grubu'nun kendi planına göre hazırlamış olduğu bir şeydir. Anlaşma 42 milyon TL'nin üzerinde olan bir anlaşmadır. Beşiktaş'ın marka değerini yükselttiğimiz sürece sponsorlar artacaktır. Biz sadece destek istemiyoruz, bizim de bir şeyler vermemiz lazım. Sponsorlarımıza en üst düzeyde katkı yapacağız."
 
YENİ STAT ARAYIŞI
 
"Biz ikinci yarı maçlarımızı nerede oynayacağımızı yaşayan olaylar nedeniyle bilmeyen bir kulüp durumundayız. Kasımpaşa ile yaşanan olaylar bizi rahatsız etti. Beşiktaş'ın şu an stadı yok, stat geliri yok. Maçlar kapanınca da cebimizden para harcıyoruz. Beşiktaş güvenilir bir kurumdur, borçlarını zamanında ödeyen bir kulüptür. Artık gazetelerde 'Futbolcuların şu kadar alacağı var', 'Başkan duruma el koydu' gibi haberler duyuyor musunuz? Gelirlerimiz azalırken nasıl oluyor bu iş? Verdiğimiz güvenle, imajla oluyor."
 
TRANSFER ÇALIŞMALARI HAKKINDA...
 
"Yeni genç bir takımımız, genç bir hocamız ve yeni bir futbol düşünemiz var. Devre arasında takviyeler yapacağız. Beşiktaş'ta oynayan her futbolcu yıldızdır. En önemli katkıyı yapacak futbolcuları almak istiyoruz. Ancak şartlar uygun olmalı. Eskiden olduğu gibi verme parayı, git mahkemeye, üç katını öde gibi şeyler artık yok."
 
"BEŞİKTAŞ BU REZİLLİKTEN KURTULMALIDIR"
 
"Devre arasına giriyoruz, ondan sonra ilk maçımız Trabzonspor deplasmanında. Şubat'a kadar zaman var. Bir şeyi yapmadan konuşmuyoruz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Yaşanan olaylar şunu göstermiştir ki Beşiktaş bir an önce stadını bitirip bu rezillikten kurtulmalıdır. Beşiktaş bu ülkeye birçok başarılar getirdi. Stadımızı kendi paramızla yapıyoruz ancak oynayacak yer bulamıyoruz. Her sorunun altından kalkacağız."
 
TARAFTARLARIN TEPKİLERİNE CEVAP
 
"Dünya'daki en kolay şey atıp tutmaktır. Anacak bunlar bir sonuca ulaştırmaz. Biz dikkat ediyorsanız bütün rakip camiaların menfaatlerine dokunmadığımız için iyi iletişimimiz vardır. Biz mücadelemizi kamuoyunun önünde büyük laflar ederek yapmıyoruz. Biz mücadelemizi yapmamzı gerektiği gibi yapıyoruz. Herkes şunu bilsin ki Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş'ın menfaatleri için 24 saat çalışmaktadır. Bunu kamuoyu önünde paylaşmak zorunda değiliz"

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon