Kartal gözünü Saracoğlu'na çevirdi

Kasımpaşa Kulübü ile sorun yaşayan Beşiktaş, 3-4 maç için Saracoğlu'na taşınmak istiyor.

Yayınlanma: 27.12.2013 - 10:17
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlılar özellikle soğuk havalara denk gelen karşılaşmaları Kadıköy’de oynamak için ilk etapta Fenerbahçe ile görüşme kararı aldı. Sarı-lacivertli kulüple yapılacak toplantılarda sorun çıkarsa Kartal, Gebze ve Zeytinburnu statlarını gündeme alacak
 
Kasımpaşa Kulübü ile yaşadığı gerilim nedeniyle Süper Lig’in ikinci yarısı için Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndan ayrılmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, ilk olarak Fenerbahçe ile görüşme kararı aldı.

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın özel haberine göre, sezon öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynamak için sarı-lacivertli kulüple temasa geçen ve olumlu yanıt alan siyah-beyazlılar bazı pürüzler nedeniyle rotasını son dakikada Atatürk Olimpiyat Stadı ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na çevirmişti. Ancak Beşiktaş yaşanan son kriz yüzünden Şükrü Saracoğlu Stadı’nı 3-4 maç kullanmak için yeniden Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya karar verdi.
 
Kartlar satılmıştı
 
Nisan ayının başına kadar soğuk havalara denk gelecek lig maçlarını Şükrü Saracoğlu’nda oynamak isteyen siyah-beyazlılar bu konuda ilk olarak Fenerbahçe’ye başvuracak. Sarı-lacivertli kulüpten olumsuz yanıt gelmesi veya bir sorun çıkması halinde kombine kartların daha önce satılması nedeniyle Zeytinburnu, Gebze ve Kartal statları gündeme alınacak.
Stat konusunu kısa süre içinde çözüme kavuşturmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, siyah-beyazlı taraftarlara maçlar nerede oynanırsa oynansın tribünleri doldurmaları çağrısında da bulunacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler