Galatasaray'da dudak uçuklatan borç

Galatasaray Kulübü'nün Divan Kurulu toplantısında açıklanan borç miktarı dudak uçuklattı.

Yayınlanma: 19.03.2015 - 15:19
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mete İkiz, Divan Kurulu toplantısının başında üyelere mali tablo hakkında bilgi verdi.

Buna göre; 31 Ocak 2014 tarihi itibariyle sarı kırmızılı kulübün konsolide net borç-alacak farkı 831.1 milyon TL olarak gerçekleşti.

Duygun Yarsuvat ve ekibinin yönetime geldiği 31 Ekim 2014 tarihinde bu rakam 825.7 milyon TL idi.

AŞKIN: SATIN HER ŞEYİ

Galatasaray'ın eski yönetici Taner Aşkın, Mart ayı olağan divan kurulu toplantısında oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün mevcut borçları nedeniyle Ünal Aysal yönetimini eleştiren Taner Aşkın, Duygun Yarsuvat yönetimine ise bir çözüm üratemedikleri için sitemde bulundu.

Taner Aşkın ayrıca Galatasaray'ın borçlarının çok yüksek noktaya geldiğini ve artık mal varlıklarının satılarak bu borçtan kurtulabilineceğini söyledi.

İşte Taner Aşkın'ın Galatasaray ile ilgili çarpıcı açıklamaları...

"Borçlar nedeniyle Galatasaray'ın bütün mal varlıklarını satması gerekiyor. Bunun hatayla, kötü yönetimle, söyleyemeyeceğim kadar ağır bir şeyle, dikkatsizlike bu nokataya geldiğine inanmıyorum. Kariyeri ortada olan bir insan 3 yılda bu tabloyu yapamaz. Bunun altında çok ciddi şeyler var. Araştırılması gerekiyor. Hazırlanan bir bütçe var. Borç artık bir yerde beni ilgilendirmiyor, ne olur olsun ama bir şey çok önemli. Deyin ki şöyle çözeceğiz. Nasıl çözüleceği konuşulmuyor. Kur farkından bu hale geldi deniliyor. 3 saatte iktidara gelirseniz, 4 saatte yönetim olursanız böyle olur. Sayın başkanımız, hocamız bana kızıyor, fırça atıyor ama gerçek bu. Büyüğümüz ama gerçekleri söylemek zorundayız. Bağımsız denetimcinin hazırladığı raporu okuyun. O raporlar içerisinde bizler içinde dikkate almamız gereken konular var. Şuça iştirak haliniz var. Orada yönetimi ikaz var, o ikaz değil, denetim şirketi kendini garantiye almak için yazılmış. Biz oy atarken bunlardan sorumluyuz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler