Beşiktaş'ta Tolga hedef adam oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Club Brugge arasında oynanan maçta siyah-beyazlı taraftarlar kaleci Tolga Zengin'e büyük tepki gösterdi.

Yayınlanma: 20.03.2015 - 00:20
Abone Ol google-news

Sakatlık sürecini atlatarak yeniden Slaven Bilic'ten görev alan Tolga Zengin, maçın başından sonuna kadar yaptığı kritik hatalarla siyah-beyazlı taraftarları adeta çileden çıkarttı.

Beşiktaş, 1-0 üstün durumdayken kalesinde riskli hareketler yaparak siyah-beyazlı taraftarların yüreğini ağzına getiren Tolga, Brugge'ün attığı ilk golde de kalesini zamanında terk etmeyerek gole engel olamadı. Brugge'ün 2-1 öne geçmesinin ardından Tolga'ya ıslıklarla tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlardan tepki alan bir diğer isim de Mustafa Pektemek oldu.

Kayseri Erciyesspor maçında çift forvetle ile sahaya çıkarak Brugge maçında da çift forvetle sahaya çıkacağının sinyallerini veren Slaven Bilic, bekleneni yaptı ve Mustafa Pektemek'i Demba Ba'nın yanında sahaya sürdü.

İlk yarıda oldukça etkisiz bir performans çizen Pektemek, ikinci yarının hemen başında oyundan alındı ve yerini Cenk Tosun'a bıraktı. Mustafa Pektemek oyundan çıkarken siyah-beyazlı taraftarların ıslıklı protestoda bulunması dikkatlerden kaçmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler