Fatih Terim'e kötü haber: 'Milli takıma gelmiyorum'

Milli Takım'ın başarılı defans oyuncusu Ömer Toprak yaptığı açıklamada çağrıldığı A Milli Takım'a gelmeyeceğini söyledi.

Yayınlanma: 22.03.2015 - 15:10
Abone Ol google-news

Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrılan Ömer Toprak'tan şok bir adım geldi. Alman Kicker gazetesinin haberine göre, Ömer Toprak, milli takım kariyerini sonlanması pahasına Hollanda maçı için gelmeyecek.

Ömer Toprak, Fatih Terim'in Hollanda maçı kadrosuna almasına rağmen,  milli takıma gelmeyecek. Milli takım kampında yaşanan silah olayının ardından, A Milli Futbol Takımı'na gelmeyen; ancak daha sonra Fatih Terim'in, Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı sırasında Almanya'da görüştüğü Ömer Toprak konusunda şok bir gelişme yaşandı. Terim'in Hollanda maçı için kadroya çağırdığı Ömer Toprak'ın, milli takım kariyerinin sonlanması pahasına çağrıya olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Alman Kicker gazetesinde yer alan habere göre, "Fatih Terim'in, ziyareti sırasında Hakan Çalhanoğlu ve Terim görüşüp uzlaştı. Ziyaret sırasında Ömer Toprak ile çok kısa bir diyalog dışında hiçbir şey konuşulmadı.  Ömer Toprak'ın görüşlerini ifade etmesi için ortam oluşmazken, başarılı defans oyuncusu, Türk Futbol Federasyonuna bir daha çağrılmak istemediğini iletti. Toprak, sorun tamamen çözümlenmediği ve ciddi bir açıklama yapılmadığı sürece bir daha milli takıma gelmeyeceğini iletti. Yine de Terim tarafından kadroya çağrılınca da kariyerine nokta koyma pahasına gitmeme karara aldı" denildi.

Ömer Toprak da NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Hollanda maçı için Milli Takım'a gelmeyeceğini açıkladı.

Gazetenin yorumunda da Ömer Toprak'ın çağrıya olumsuz yanıt vermesi "Gayet manhtıklı adım" oyarak nitelendirilirken, "Normal bir insan kendisini ölümle tehdit eden kişiyle aynı takımda oynamak istemez. Gerçek olan şu; Ömer Toprak Türk Milli Takımı'ndan kendini çekmiştir, şartlar değişirse bu konudaki fikirleri ve düşünceleri değişebilir" ifadeleri kullanıldı.  

Ömer Toprak da Bayer Leverkusen, Atletico Madrid maçının ardından milli takım konusuandaki sorulara yanıt vermemiş ve "Bu konuda konuşmak istemiyorum" demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler