‘Bilic dikkat edecek’

F.Bahçe Teknik Direktörü Kartal, Beşiktaş çalıştırıcısına tepki gösterdi.

Yayınlanma: 23.03.2015 - 23:58
Abone Ol google-news

 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularıyla tartışan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’e tepki gösterdi. Kartal “Bilic Fenerbahçe golü kontradan attı demiş. Acaba başka bir maçı mı izledi. Her maçta oyuncularla Bilic arasında bir diyalog yaşanıyor. Sonuçta Sırpçada bazı kelimeleri bizler ve futbolcular biliyoruz. Herkes ağzından çıkan sözlere dikkat edecek. Biz kendi oyuncularımızı sakinleştiriyoruz. Demiş ki Fenerbahçe kulübesi bize doğru geldi. Görüntüleri izledik yok böyle bir şey. Ortamı geren yardımcıları ve kendisi” diye konuştu.

‘EN ÖNEMLİ OYUNCUMUZ’

Genç çalıştırıcı taraftarın tepkisi üzerine oyundan çıkmak isteyen Emenike’ye Beşiktaş stoperlerini arkasına alacak en önemli oyuncu olduğu için görev verdiğini, söyleyerek şöyle konuştu: “Saha içinde maça bu kadar olumsuzluklarla başlamak son yıllarda bir antrenörün bir takımın başına gelmiş mi acaba? Buna rağmen kenarda ve sahada soğukkanlı durduk. Emenike duygusal bir çocuk taraftarlarımızın da biraz hoşgörülü olması, biraz takımına sahip çıkması lazım, inanması lazım. Emenike’yi sadece gol atması için oynatmıyorum. Beşiktaş’ın Brugge’dan yediği gole bakın defansın arkasına stopere atılan toplarla golleri buldular. Biz de bunu denedik. O da ister gol atmak .Taraftarlarımızı mutlu etmek için buradayız. Biraz hoşgörülü olmaları lazım. Böyle tepkiler koyulduğu zaman oyuncular da istediklerini yapamayabiliyorlar.”

MEIRELES VE KUYT ŞOKU

Derbi maçta sakatlanarak oyundan çıkan Dirk Kuyt ve Raul Meireles’in MR’ı çekildi. Dirk Kuyt’ın sağ bacak alt adalesinde 2. derece kısmi yırtık, Raul Meireles’in de sağ bacak üst arka adalesinde zedelenme, kanama ve ödem tespit edildi. Her iki futbolcunun tedavisine başlandı. Derbi öncesi esame listesinde yer alan ancak ısınma sırasında sakatlanan Gökhan Gönül’ün durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Dirk Kuyt ile Meireles Liverpool’dan takım arkadaşları Gerrard’ın jübilesine katılamayacak.

GÖZDEN KAÇAN YUMRUKLAŞMA

Derbinin ilk yarısında Emre ile Bilic arasındaki tartışma sırasında Alper Potuk ve kaleci Günay’ın birbirlerine girdiği görüldü. Saha kenarına gelen Alper Potuk’a önce Beşiktaş kulübesinden fiziksel bir hamle yapılıyor. Ardından da Alper bu müdahaleye karşılık veriyor. Tüm dikkatler Bilic ve Emre üzerindeyken bu kez de Alper ile Günay arasındaki tansiyon yükseliyor. Alper’e yumruk savuran Günay’a, Fenerbahçeli oyuncu da aynı şekilde karşılık veriyor ve yedek kulübesinden gelen diğer isimler ikilinin arasına girerek olayların büyümesini engelliyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler