Fenerbahçe zirvede kayıp istemiyor

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, devre arasını bugün oynayacağı Kayserispor maçıyla kapatacak.

Yayınlanma: 29.12.2013 - 12:11
Abone Ol google-news

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. 

MEIRELES DÖNÜYOR
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, son dönemde çok az şans verdiği Meireles'i Kayserispor karşısında 11 kişilik kadroya dahil etmesi bekleniyor. Sakatlık nedeniyle 7, 8 ve 9. haftalarda görev yapamayan, 10, 11 ve 12. hafta mücadelelerinde de yabancı kontenjanına takılan Meireles, 6 hafta aradan sonra 13. haftadaki Beşiktaş derbisinde sahaya çıkmış, ancak 30. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. 
 
BRUNO ALVES CEZALI
 
Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı olan savunma oyuncusu Alves, Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek. Kardemir Karabükspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Portekizli futbolcunun yerine formaya en yakın isim Bekir İrtegün. 
 
3 OYUNCU SINIRDA
 
Kart ceza sınırında bulunan Mehmet Topal, Emenike ve Egemen Korkmaz, birer kart daha görmesi durumunda Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek. 
 
MUHTEMEL 11'LER
 
FENERBAHÇE: Volkan - Gökhan, Bekir , Egemen, Caner Erkin - Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian - Sow, Emenike
 
KAYSERİSPOR: Gökhan - Salih, Simic, Zurab, Alper - Sefa, Abdullah, Biseswar, Mouche - Nobre, Bobo
 
KAYSERİSPOR SIKINTILI
 
Ligde son olarak 12. haftada Çaykur Rizespor karşısında galibiyet (2-0) alan Kayserispor, Kadıköy'de 3 puan mücadelesi verecek. Çaykur Rizespor maçından sonra 13. haftada Akhisar Belediyespor (0-0), 15. haftadaki Eskişehirspor (1-1)  ve 16. haftadaki Torku Konyaspor maçlarını (0-0) beraberliklerle geçen Kayseri temsilcisi, 14. haftada Kardemir Karabükspor mücadelesinde 1-0 yenildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler