Emenike'ye aile desteği

Zor günler geçiren Nijeryalı’nın yakınları İstanbul’a gelip futbolcuya moral verecek.

Yayınlanma: 01.04.2015 - 02:27
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin moralsiz futbolcusu Emmanuel Emenike’ye aile desteği geliyor. Kariyerinin en zor günlerini geçiren Nijeryalı futbolcuya teknik heyet, takım arkadaşları, yönetim sahip çıkarken şimdi de ailesi devreye girdi. Emenike’nin yakınları sürpriz bir kararla İstanbul’a gelerek sezon sonuna kadar burada kalacak.

 

Forma şansı yüksek

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sarı - Lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal, Emenike’yle özel olarak ilgileniyor. Kartal, olaylı Beşiktaş derbisinde taraftarın hedef aldığı futbolcusuna o gün sahip çıkmış ve “Onu kaybetmek istemiyorum”’ demişti. Nijeryalı’nın çalışma temposuna göre onbirde şans bulma olasılığı hayli yüksek görünüyor. Sow’un Senegal milli takımından geç ve yorgun dönecek olmasını varsayarsak Emenike yine forvette takımın en büyük silahı olacak.

 

İki isim belirsiz

Sarı - Lacivertlilerde Kuyt ve Meireles’in durumları belirsizliğini koruyor. İki futbolcunun sakatlıklarının devam etmesi Diego’ya yarayacak gibi görünüyor. Bir de Webo’nun dizinden kronik sakatlığı var. Sol kanadın hücum hattında Alper Potuk görev yapacak. Defansın önünde Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu ikilisi hem savunmaya hem hücuma destek olacak.

 

Kuyt: Trabzon maçı unutulmaz

Hollanda televizyonu Omroep West’i İstanbul’da ağırlayan Dirk Kuyt Türkiye’deki hayatını ve futbol ortamında yaşadıklarını anlattı, unutamadığı bir anısını paylaştı. Üç yıldır mücadele ettiği ülkemizin hararetli bir futbol ortamı olduğunu belirten Kuyt, “Trabzonspor ile yaptığımız maçta sahaya atılan cisimler arasında taşlar hatta bıçaklar bile vardı. Hakem oyunu durdurdu. Orada dört saat sıkışıp kaldık. Çünkü taraftarlar bize saldırmak istiyordu. Kurşun geçirmez otobüslerle havaalanına gittik ve İstanbul’a döndük” dedi.

 

Türkiye’de mutlu

Hollanda basını oyuncunun sözlerini, “Dirk Kuyt Fenerbahçe’de üçüncü ve son sezonunu yaşıyor. Her ne kadar kulübüyle kontratını uzatmasa da, Türkiye’deki futbol kültüründen oldukça memnun ifadeler kullanıyor” şeklinde yorumladı. Feyenoord’a transfer olacağı belirtilen oyuncu bu konuyu menajeriyle henüz görüşemediğini de ifade etti. Galatasaray ve Beşiktaş ile giriştikleri zirve yarışını da değerlendiren tecrübeli futbolcu şunları söyledi: “Fenerbahçe’de ilk iki sezonumda kazanabileceğim tüm başarıları kazandım. Bu sezon da şampiyonluk yarışının içerisindeyiz. Tarihin 20. şampiyonluğu için çabalıyoruz. Bu yarışta oldukça şanslı olduğumuzu düşünüyorum.”

 

Kritik gollerin adamı Kuyt

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Kuyt, attığı kritik gollerle takımına hayat veriyor. Deneyimli oyuncu Kasımpaşa ve Galatasaray maçlarında fileleri havalandırarak galibiyeti getirmişti.

 

Obra'dan övgü

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, bu yıl parmakla gösterilen bir takım olduklarını belirtti. Sarı - Lacivertli kulüpteki geleceği ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan coach, “Bizlere inanan çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Salon ve basketbol sevgisi anlamında büyük bir avantaja sahibiz. Burada mutluyum ve basketbola konsantreyim” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler