Baros'un sözleşmesi feshedilecek!

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, golcü oyuncu Milan Baros’un sözleşmesini donduracaklarını ya da fesih edeceklerini söyledi.

Yayınlanma: 30.12.2013 - 16:46
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor’da 2-1’lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Başkan Gültekin Gencer uçakta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligin 16. haftasında Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda oyuna giren ancak 47. dakikada rakibi Uğur Çiftçi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanınca sahayı sedye ile terk eden Milan Baros’un, futbol hayatının bitme ihtimali olduğu konuşulurken Başkan Gencer’de bu konuda yorum yaptı.

Baros’a yapılan ilk müdahale sonrası çapraz bağlarının koptuğu anlaşılırken, yan bağlarının da kopmuş olma ihtimalinden korkuluyor. Baros’un daha önce hocasından ve yöneticilerinden yılbaşı öncesi izin alarak Türkiye’den ayrıldığını kaydeden Başkan Gencer, MR’ı çekildikten sonra golcü oyuncunun ülkesine döndüğünü aktardı.

Baros’un MR raporunu çıkar çıkmaz Antalya’ya göndereceğini hatırlatan Gencer, golcü oyuncunun sakatlığının çok ciddi olmamasından yana ümit ettiklerini iyi haberler duymak istediklerini aktardı.

SÖZLEŞMESİ YA DONDURULUR YA DA FESİH EDİLİR

Milan Baros’un sözleşmesini MR sonuçlarına göre değerlendireceklerini açıklayan Başkan Gencer, oyuncularının büyük bir ihtimalle sezonu kapattıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Büyük bir ihtimalle sezonu kapattı. Ama tam resmi bir rapor elimize ulaştığında ya sözleşmesini donduracağız ya da sözleşmesini fesih edeceğiz. Bu konuda da Baros’un bize zorluk çıkaracağını zannetmiyorum.”

32 yaşındaki Çek golcü, 2008-2013 yılları arasında Galatasaray forması giydikten sonra sonra kısa bir süre Banik Ostrava macerasının ardından Antalyaspor’a transfer olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler