Herkes işine bakacak!

G.Saray yönetimi, 4. yıldız için kendi içindeki kavgayı bitirip ‘zoraki barış’ kararı aldı

Yayınlanma: 03.04.2015 - 20:14
Abone Ol google-news

Galatasaray yönetiminde Süper Lig şampiyonluğu ve 4. yıldız hedefi için ‘zoraki barış’ sağlandı. Sarı-Kırmızılı kulübün yönetim kurulu toplantılarında Başkan Duygun Yarsuvat, İkinci Başkan Hamdi Yasaman, Başkan Yardımcıları Abdurrahim Albayrak ve Dursun Özbek’in de dahil olduğu sert tartışmaların üzerine sünger çekildi. Futbol takımının lider olması ve şampiyonluk yolunda yürümesi düşünülerek yöneticiler aralarında anlaştı; bundan sonra her idareci kendi işiyle ilgilenecek, mayıs ayındaki kongre hakkında konuşmayacak.

‘Başkan, lafın gelişi istifa et dedi’

Hamdi Yasaman, Albayrak’la arasındaki tartışmanın detaylarını Cumhuriyet’e anlattı. Yasaman, “Abdurrahim Bey, futbol takımımız için çok faydalı bir isim. En büyük destekçisi de benim. Yönetimde istenmeyen tartışmalar yaşandı. Sonrasında Başkan Yarsuvat bana ‘İstifa et’ derken lafın gelişi ve ortamı yumuşatmak için dedi. Duygun Başkan Abdurrahim Bey’den yana tavır aldı ama benim istifa etmem söz konusu bile olamaz” diye konuştu.

‘Aysal’la görüşüyorum’

Yasaman, “Aramızda konuştuk ve aynı safta olmasak da 4. yıldızın hatrına tartışmalardan uzak duracağız. Artık seçim konuşmayacağız. Ama ortada bir gerçek var, Mayıs’ta seçime gidiyoruz. Şimdiden birlik olup önümüzdeki sezonun transfer politikasını belirlememiz, yeni yönetimin elini rahatlatacak hamleler yapmamız gerekiyor” dedi. Yasaman, eski başkan Ünal Aysal ve kongrede aday olması beklenen Dursun Özbek’le görüştüğünü belirterek, “Dursun Bey ile beraber hareket ediyoduk ama o sonra Ali Dürüst ve Albayrak’la hareket etme kararı aldı. Sonrasında da ayrıldılar. Şimdi hem Ünal Bey, hem de Dursun Bey ile konuşuyorum. Eğer yönetim içinden bir aday çıkacaksa ve bu Dursun Bey olacak- sa onunla beraber çalışabiliriz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon