Aysal çare arıyor

Galatasaray devre arası transfer döneminde en az 4 oyuncuyu kulübün renklerine kazandırmak istiyor. Teknik direktör Roberto Mancini'nin listesinde ise transferi zorunlu en az 6 oyuncu bulunuyor.

Yayınlanma: 02.01.2014 - 11:58
Abone Ol google-news

Başkan Ünal Aysal, İtalyan çalıştırıcının dileklerini yerine getirmek için büyük çaba sarf ederken, bu transfer harekatının ekonomik maliyeti ise sarı kırmızılı kulübün borç yükünü kabartacak gibi gözüküyor. Galatasaray, Alex Telles, Tarık Çamdal, Hakan Çalhanoğlu, İshak Doğan gibi isimler için transfer girişimlerini sürdürüyor, ancak bu temasların önündeki en önemli sıkıntı pazarlıkta yaşanan para miktarı. Alex Telles'in transferi için kulübü Gremio ile de anlaşma noktasına gelen Galatasaray, 6 milyon Euro’luk bonservis ücretini 3 yıl vadeye yaymak isterken, Brezilyalı kulüp ise bu rakamın peşin ve Ocak ayı içerisinde ödenmesini talep ediyor.

MANCHESTER UNITED, GALATASARAY'IN YILDIZI İÇİN TEKLİF HAZIRLIYOR

BAŞKAN KRİZİ ÇÖZÜYOR

Galatasaray'ın bu dönemde yaşadığı finansal sıkıntıyı ise başkan Ünal Aysal tek başına çözüme ulaştırıyor. Sarı kırmızılı kulüp, SPK'dan 2. sermaye artırımı için henüz yanıt alamayınca para krizini Ünal Aysal ile aşıyor. Geçtiğimiz ay sonuna kadar ödenmesi gereken 20 milyon Euro için kasa kolaylığı sağlayan Ünal Aysal'ın, şubat ayı sonuna kadar ödenmesi gereken 50 milyon TL için de devreye girmesi bekleniyor. Başkan Ünal Aysal'ın bu dönemde yapacağı kasa kolaylığı teknik direktör Roberto Mancini'nin transfer taleplerini karşılamak yolunda olacak. Bir anlamda Galatasaray'da transferin sadece başkan Ünal Aysal'ın ne denli elini cebini atacağına bağlı olduğu ileri sürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon