Galatasaray'da rota yeniden Nani

Sarı-Kırmızılılar, Manchester United'ın yıldız futbolcusu Nani için İngiltere'de görüşmelerde bulundu.

Yayınlanma: 02.01.2014 - 15:01
Abone Ol google-news

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Avrupa basınında da geniş yer buluyor. Sarı kırmızılıların özellikle Premier Lig'de attığı her adım gazete manşetlerini üslüyor. Galatasaray'ın özellikle Drogba ve Sneijder'den sonra takımın başına getirdiği Mancini, Avrupa'da çok özel bir referans özelliği taşıyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen son şampiyon, böylelikle transferlerde bir adım da öne geçiyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalması ve geçen sezonda da çeyrek final görmesi, sarı kırmızılı takımın popülaritesini de arttırıyor.

NANİ TRANSFER OLURSA ŞAMPİYONLAR LİGİ'DE FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'ın transferdeki tek engeli ise önemli isimlerin kendi takımlarında Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkmış olması. Bu yüzden Galatasaray istediği yıldızlardan birer birer vazgeçiyor. Manchester United forması giyen Nani hariç. Geçen sezon başından bu yana kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız için uğraşan Ünal Aysal, Nani'yi yeniden gündemine aldı. Chelsea ile eşleşen ve diğer takımlara göre daha kolay bir rakip çeken sarı kırmızılı takım, çeyrek finale gözünü dikti. Ancak Nani, kurallar gereği Galatasaray formasını giyerse devler liginde sahaya çıkamayacak.

İNGİLİZ MEDYASI YENİDEN YAZDI

Bunun bilincinde olan Galatasaray yönetimi, Manchester United'ın Moyes ile girdiği geçiş dönemini fırsat biliyor. Nani'yi yeni oyun planında düşünmeyen Moyes, Portekizli futbolcunun takımdan ayrılmasına izin verecek. Metro gazetesinin iddiasına göre Galatasaray, Nani'yi kadrosuna katmak için her yolu deniyor. Daha önce Sneijder'e karşılık olarak önerilen futbolcu için İngiltere'de bazı görüşmelerde bulunan Galatasaray, oyuncunun transferi için girişimleri yeniden başlattı. Haberin detayındaysa Nani'nin sezonun geri kalanında oynamayacağını düşündüğü an Manchester United'dan ayrılabilceği ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler