Ceyhun Gülselam'a talip var

Kayserispor, Galatasaray’dan geçen sezon kiralık olarak oynattığı Ceyhun Gülselam’ı istedi. Sarı kırmızılılar Salih Dursun’a karşılık orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam’ın yanı sıra 2 milyon euro talep etti.

Yayınlanma: 08.01.2014 - 10:34
Abone Ol google-news

Kayserispor’un transfer görüşmesi yapması için izin verdiği genç futbolcusu Salih Dursun’a karşılık Galatasaray ile yaptıkları ilk görüşmede orta saha oyuncusu Ceyhun’u istedi. Görüşmede Yekta’nın transferi de söz konusu olurken, Kayserispor Ceyhun’da ısrarcı oldu. İki kulüp arasındaki görüşmeler son noktaya gelirken, sarı kırmızılı kulübün isimlerini sır gibi sakladığı biri orta saha diğeri forvet oyuncusu 2 yabancısının da yarın Antalya kampına katılacakları ve burada mukavele imzalayacakları öğrenildi. Bu arada teknik direktör konusuna son noktayı koymak üzere kulüp başkanı Recep Mamur ve bir grup yöneticinin Cuma günü İstanbul üzerinden aktarmalı uçak seferiyle Antalya’ya gideceği bildirildi.

Öte yandan, Antalya Kempinski The Dome Otel'de kamp çalışmalarını antrenör Cüneyt Dumlupınar ve kaleci antrenörü Recep Atılgan denetiminde sürdüren Kayserispor günde çift antrenman yapıyor. Sarı kırmızılılar, ağırlıklı olarak kuvvet jimnastiği ardından da iki topla aerobik dayanıklılık ve dar alanda grup oyunu çalışması yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler