Şenol Güneş'ten Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası yari final rövanş maçında 3-0'la yenen Bursaspor'da, Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar geldi.

Yayınlanma: 21.05.2015 - 23:35
Abone Ol google-news

Şenol Güneş'in maç sonu Ajansspor tarafından derlenen canlı yayın açıklamaları şöyle;

“Biz hep böyleydik aslında ama futbolun gerekliliğini hep yapmaya çalıştık ancak düşündüğümüz puanları ligde alamadık. Futbolcularım kendilerini geliştiriyorlar, mesafe aldık. 3 maçı kaybettiğimiz Fenerbahçe karşısında daha önce de kazanabilirdik, 2-1 kupa maçını da , ligdeki maçları da.. Ama hakem hatası şanssızlık vs. vardı. Bugün sonucun böyle olması takdir-i ilahi. Sezonu erken açan takımın bu durumu sevindirici. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Kupayı alırsak çok daha iyi olacak, kendi sahamızda oynayacağız. Bugün, bu takımı yenebiliriz ama gol atmanın yanında kolay gol yiyoruz bunu yapmayalım dedik ve iyi kapattık, iyi çıktık. Önceki kazanabileceğimiz 3 maça göre olumsuz oynadık ama kazandık. Fenerbahçe'yi 3-0 geçmemize rağmen rahatlığımız yoktu. Fenerbahçe'nin şanssızlığı taraftarı azdı. Baskı kuramadılar”.

“Hakem Bülent Yıldırım'la ilgili bugün diyeceğimiz bir şey yok, bizi rahatsız etmedi. Bizim için rahatsız edici bir kararını görmedim ama rakip ne konuşur bilemem ama ligde bunu göremedik”

“Galatasaray maçını kazanırız umarım, taraflarımızla oynayacağız. İnşallah güzel bir maç olur. Bu futbol oyunu.. Türk futbolunu farklı yapmak güzel futbol için antrenörler oyuncular olarak eksik kalıyoruz. Ben bunu yapmaya çalıştım. Çok da kaybettik ama futbol oynamaya çalıştık”.

“Beşiktaş’ın Brugge maçı sorasına moralleri bozuldu. 2 yılda yapılanma yaşayan bir takım ve bana göre başarılılar. Yönetimi hocası da başarılı bana göre. Şampiyonlukta geri kalınca herkes etkileniyor. Türkiye'de bunu kırmak gerekiyor”.

“Söz verdim zaten 1 yılım bitinceye kadar Bursa'dayım. Sonra ne olacağını oturup konuşacağız. Bursa beni seviyor ben Bursa’yı seviyorum ama bu profesyonel bir iş, ortak değerler olunca devam edilir. Beşiktaş'ın teveccühüne teşekkür ederim, resmi bir şey yok ama ilgi var görülüyor camiadan, bunu da speküle edip hocayı camiayı zorda bırakmamak lazım”.

“Yurtdışından teklifler var, daha önce 31 Mayıs'ı düşünmüştüm bunlar için ama şimdi 3 Haziran öncesinde zor. Çünkü ben işime konsantre olmak istiyorum. Resmi bir şey olsa söylerim ama dışarıdan teklif var sadece, bu da bende saklı kalsın”.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler