Dördüncü yıldızın rengi sarı kırmızı! Şampiyon Galatasaray

Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Süper Lig'deki 20. şampiyonluğuna ulaştı! Sarı kırmızılılar böylece Fenerbahçe ile girdiği 4. yıldız savaşını da kazandı!

Yayınlanma: 25.05.2015 - 22:01
Abone Ol google-news

<video:284649>

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonu Galatasaray!

Beşiktaş'ı yenip 76 puana yükselen ve 70 puanlı takipçisi Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçı beklemeye geçen sarı kırmızılılar, Fatih Terim Stadı'ndan gelen haberle şampiyonluğa ulaştı!

3'TEN SONRA 4. YILDIZ SAVAŞI DA CİM BOM'UN!

20. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 4. yıldızı takmaya da hak kazandı.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğa ulaşıp Galatasaray'ı yakalamasının ardından ezeli rakipler arasında 4. yıldız yarışı kızışmıştı. Her iki kulüpte de tüm motivasyon 4. yıldızı göğsüne takmaktı. Bu amansız savaşta zafer sarı kırmızılı ekibin oldu.

Diğer yandan Cim Bom 3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da ezeli rakibi Fenerbahçe'den önce takmış oldu.

YARSUVAT: ŞEN OLA GALATASARAY

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, şampiyonluğun gelmesinin ardından büyük coşku yaşadı.

Galatasaray Yönetim Kurulu ve teknik heyeti Ortaköy'de akşam yemeğinde bir araya geldi. Fenerbahçe'nin Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından yemek yenilen restoranda büyük sevinç yaşandı.

Mikrofonlara duygularını anlatmakta güçlük çeken Duygun Yarsuvat, "Daima ileriye gitmek istedik. Yönetim kurulumuz ve bütün arkadaşlarımla birlikte bunu kabul ettik ve bu sonuca vardık. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz" dedi.

Büyük başkan tezahüratları üzerine espri yapan Yarsuvat, "Ben büyük falan değilim; 1.65 boyum var. Beni nasıl büyük yaparsınız?" yanıtı verirken şöyle devam etti, "Şu anda Türkiye'nin en mutlu insanıyım. Çünkü sizler varsınız. Galatasaraylılar birleşmenin tesanüdün, kardeşliğin, laik olmanın bir araya geldiği bir kuruluştur, bir kültürdür. Bu kültürü devam ettirebileceğimiz sürece Galatasaray daima payidar olacaktır. Bütün taraftarlara diyorum ki formalarınızı giyiniz, bayraklarınızı çıkartınız, kaşkollarınızı takınız. Sokaklara çıkınız. İstediğiniz kadar bağırınız kutlayınız. Ve şen ola Galatasaray, şenola Cim Bom..." diyerek sözlerine tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler