Antalyaspor Milan Baros ile yollarını ayırdı

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Milan Baros'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini bildirdi.

Yayınlanma: 12.01.2014 - 13:26
Abone Ol google-news

Gültekin Gencer yaptığı açıklamada, Baros ilse karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedildiğini ve kulübün Baros'a borcu olmadığını söyledi. Milan Baros'un sakatlık durumunun ameliyattan sonra netlik kazanacağını ifade eden Gencer, şöyle konuştu:
"Baros'a kapımız kapanmadı. Kendisine Antalyaspor'un değişik birimlerinde sportif direktörlük gibi görev verebileceğimiz teklifini ilettik. Kendisi de memnuniyetle karşıladı. Baros ilk önce sağlık durumuna, ne kadar zamanda iyileşeceğine, futbol oynayıp oynamayacağına karar verecek. Daha sonra kulüpte görev alıp almayacağının kararını verecek. Antalya'dan ayrılmayı düşünmüyor."

Sezon başında Medical Park Antalyaspor'a gelen 32 yaşındaki Çek golcü, ligde forma giydiği 13 maçta 2 gol attı. Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Gençlerbirliği ile oynan maçta sakatlanarak sezonu kapatan Baros, ön çapraz bağlarından ameliyat olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler