Fenerbahçe'de Yıldırım ve Belgü resmen aday

Fenerbahçe'de başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği, Seçimli Olağan Genel Kurul başladı. Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü kongrede resmen aday oldular.

Yayınlanma: 30.05.2015 - 11:40
Abone Ol google-news

Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ten üyelere, kongreyi olabildiğince çabuk bitirme ricası geldi.

Küçük, "İstanbul'daki seçim mitinglerinden dolayı basket maçımız Abdi İpekçi'den Ülker Arena'ya bu salona alındı. Akşam saat 21.30'da maçımız var. Salonun yeniden maç oynanabilir hale getirilmesi zaman alacağından kongrenin bugünkü bölümünü  saat 3, 3 buçuk gibi bitirmek istiyoruz. Bu yüzden konuşma yapacak üyelerimizden konuşmalarını kısa tutmalarını rica ediyoruz. " dedi.

Fenerbahçe'de Seçimli Olağan Genel Kurul başladı (FOTO GALERİ)

İMZALAR RESMEN VERİLDİ

Sarı-lacivertli kulüpte 17 yılı aşkın süre başkanlıkta kalıp en uzun süre bu görevi yürüten isim olarak tarihe geçen Aziz Yıldırım, başkanlığa yeniden talip oldu. Yıldırım'ın yanı sıra eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü de gerekli imzaları sunup yarışa katıldı. 

Fenerbahçe Kulübü'nün geçen yıl yenilenen tüzüğü gereği kulüp başkanlığı için adaylık başvurularının, genel kurula katılma hakkı olan 200 üyenin imzalı, noter tasdikli teklifiyle yapılması zorunlu. Başvuru, 200 üyenin imzalı teklifiyle toplantının ilk günü saat 12.00'ye kadar Genel Kurul Divan Başkanlığı'na yapılıyor.
 
Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım 733, eski yöneticilerden Hulusi Belgü ise 350 imza ile başkanlığa aday oldu.

Yönetim oy birliğiyle ibra edildi

Kulübün seçimli olağan genel kurulunda yönetim kurulu ve denetim kurulunun faaliyetleri ayrı ayrı ibra edildi.

Kongrede yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının okunmasından sonra söz alan üyeler, görüşlerini dile getirdiler.

Konuşmalardan sonra genel kurul divan başkanı, yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyetlerini ayrı ayrı oylamaya sundu. Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyetleri, oy birliğiyle ibra edildi. Ayrıca, yönetim kurulunun çeşitli önergeleri de kongre üyelerince oy birliğiyle kabul gördü.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon