Fenerbahçe ligi galibiyetle kapattı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler, sezonun son maçında Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla yendi.

Yayınlanma: 30.05.2015 - 15:14
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftada İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalarak şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran ve ligi 2. sırada bitirecek olan sarı-lacivertliler, ligin son haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla yendi.

Takımlar sahaya şu 11'ler ile çıktılar:

Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, Emre, Mehmet Topal, Diego, Kuyt, Alper, Sow

Kasımpaşa: Isaksson, İlhan, Sancak, Donk, Eren, Scarione, Sanharib, Alparslan, Erhan, Tunay, Andre Castro

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Fırat Aydınus'un düdüğü ile müsabakaya başlayan taraf Kasımpaşa oluyor.

6' Oscar Scarione'nin ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Eren Derdiyok yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Mert uzanıyor ve bu topa sahip oluyor.

16' Ceza yayı gerisinde topla buluşan Oscar Scarione yerden sert vuruyor ancak savunmadan seken top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

21' Eren Derdiyok'un pası ile sağ çaprazda topla buluşan Tunay Torun ceza sahasına girer girmez yerden vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

32' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

35' Tunay'ın pası ile sağ çaprazdan ceza sahasına giren Eren Derdiyok altıpas sağ çaprazına gelerek pasını arka direğe doğru gönderiyor ancak savunma son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.

41' Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Bekir İrtegün kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

45' Hakem Fırat Aydınus ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

46' Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.

50' Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk savunmadaki rakibini geçerek topu altıpas sol çizgisine kadar sürüyor ve vuruşunu yapıyor ancak kaleci Andreas Isaksson gole izin vermiyor.

51' Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Tunay pasını penaltı noktasına doğru hareketlenen Eren Derdiyok'a gönderiyor. Eren gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

54' Sow'un pası ile sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül son çizgiye inmeden ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

57' Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Diego yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

62' Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Sanaharib Malki yerden çok sert vuruyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

68' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Belözoğlu ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Andreas Isaksson bu topu tek yumruk ile uzaklaştırıyor.

70' Kasımpaşa cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Andre Castro oyundan alınırken yerine Kubilay Aktaş oyuna dahil oluyor.

72' GOOOLL! Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile öne geçiyor! Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu doğrudan kaleyi düşünüyor ve barajı aşan top kalenin sağ üst köşesinden filelerle buluşuyor.

75' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Gökhan Gönül son çizgiye inerek pasını penaltı noktasına doğru çeviriyor. Gelen topa hareketlenen Diego yerden sol köşeye doğru vuruşunu yapıyor ancak savunmada Erhan Kartal bu topu son anda çizgi üzerinden çıkartıyor.

80' Ryan Donk'un uzun pasında Tunay Torun sol kanatta topla buluşuyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

81' GOOOLL!! Fenerbahçe, Alper Potuk ile farkı ikiye çıkartıyor. Sol kanatta topla buluşan Mehmet Topal havadan uzun pasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Sow kafa ile pasını altıpas sol çizgisine hareketlenen Alper Potuk'a gönderiyor. Alper bekletmeden vuruşunu yapıyor ve topu filelere gönderiyor.

84' Kasımpaşa cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Alpaslan Öztürk oyundan alınırken yerine İsmail Ayaz oyuna dahil oluyor.

86' Alper'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Diego çok sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

86' Kasımpaşa cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sanaharib Malki oyundan alınırken yerine Bartu Kurtuldu oyuna dahil oluyor.

88' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bartu Kurtuldu ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmanın kafa ile karşıladığı top ceza yayına doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Kubilay Aktaş yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

90' Fenerbahçe cephesinde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Hasan Ali Kaldırım ve Emre Belözoğlu oyundan alınırken yerine Serdar Kesimal ve Uygar Mert Zeybek oyuna dahil oluyor.

90' Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90' Fenerbahçe cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Dirk Kuyt oyundan alınırken yerine Caner Koca oyuna dahil oluyor.

90' Hakem Fırat Aydınus müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler