Beklenmedik transfer: Trabzonspor yolcusu!

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yekta Kurtuluş, Trabzonspor yolunda.

Yayınlanma: 13.01.2014 - 13:04
Abone Ol google-news

TRANSFER çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Galatasaraylı Yekta Kurtuluş’la her konuda anlaştı, transferin gerçekleşmesi için sarı kırmızılılarla temaslar ise sürüyor. Bordo mavili yönetim, Mustafa Akçay’ın raporu doğrultusunda Yekta ile temasa geçti. Sarı kırmızılılara resmi teklif yapan bordo mavililer, oyuncu ile de anlaştı. G.Saray’dan Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferlerinden kalan alacağı olan Trabzon, bu parayla Yekta transferini sonlandırmak istiyor. Ancak G.Saray’ın ekstra para istemesi görüşmelerin sürmesine neden oluyor.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ FUTBOLCU GALATASARAY YOLUNDA! İŞTE TRANSFER GÖRÜŞMESİNDEN FOTOĞRAF

YABANCI FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR

Öte yandan yabancı forvet arayışlarına tüm hızıyla devam eden Karadeniz temsilcisinin, üzerinde durduğu Mame Diouf, Guidetti ve Maxi Lopez ile de görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili kulübün bu 3 futbolcudan birini kadroya katmak istediği öğrenildi.

GALATASARAYLI FUTBOLCU THY KUPASI'NI KIRDI

Bu arada THY Antalya Cup müsabakasında Ajax’ı penaltı atışlarıyla mağlup ederek üçüncülüğü elde eden bordo mavililer, Antalya kampındaki hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Adrian, Onur, Aykut Demir, Yusuf, Gökhan, Olcan, Emre, Kadir, Abdülkadir, Zokora ve eşinin doğum yapacak olması nedeniyle kamptan ayrılacak olan kaleci Fatih Öztürk katılmadı.

Florent Malouda rötarlı katılıyor

TRABZONSPOR’da Henrique’nin de kampa katılmasının ardından tek eksik olarak dikkat çeken Malouda’nın bugün kampa katılacağı açıklandı. Futbolcunun ailevi nedenlerden dolayı geç kaldığı ve geldiğinde teknik heyetin izniyle basın toplantısında özür dileyeceği öğrenildi. Mustafa Akçay, oyuncuya ceza verileceğini açıklamıştı.

‘Deplasman sorununu çözmeliyiz’

TRABZONSPOR’un Antalya’da kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenleyen Sol Bamba ve Emre Güral, ikinci yarı için deplasman karnelerini düzeltmeleri gerektiğini söylediler. Emre, “Bizim gibi üst düzey takımlar daha üst sıraları hedefler. Deplasman karnemizi artırırsak daha iyi olacağız” derken Bamba da “Deplasmanda puanlar çıkartırsak ligi iyi bir yerde bitirebiliriz” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler