Galatasaray Kayserisporlu futbolcuyla anlaştı

Galatasaray, Salih Dursun transferi için kulübü Kayserispor ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yayınlanma: 15.01.2014 - 17:59
Abone Ol google-news

Galatasaray, renktaşının sağ bekinde forma giyen 22 yaşındaki futbolcu Salih Dursun ile prensip anlaşmasına varmıştı. Galatasaray Kayserispor'u da ikna edince transfer kesinleşti.

Galatasaray genç oyuncuya yıllık 500 bin dolar ücret teklif etmesine karşın Salih Dursun sarı kırmızılı yöneticilerden 750 bin dolar talep etti. Başarılı savunmacı aradaki 250 bin dolar ile yetiştiği kulüp olan ve son yıllarda mali krizlerden bir türlü kurtulamayan Sakaryaspor'a yardım etmek istediğini Galatasaraylı yöneticilere iletti. Bu talebin kabul edilip edilmediği ise henüz netlik kazanmadı.

İbrahim Coşkun'un lisansı çıktı

Galatasaray Kulübü, bir süredir amatör olarak kadrosunda bulundurduğu genç futbolcu İbrahim Coşkun ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulübün yaptığı görüşmeler neticesinde, Futbol Federasyonu'na, Fransa'nın Auxerre takımından transfer edilen oyuncuyla ilgili yetiştirme bedeli konusunda taahhütname verildiğini kaydeden Hınçal, "Ardından da İbrahim ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladılar" dedi.

Cengizhan Hınçal'ın menajerliğini yaptığı İbrahim Coşkun, Galatasaray'ın, devre arası kampında Ajax'ı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atarak dikkatleri üzerine çekmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler