Ronaldinho'nun menajeri Antalya'ya geliyor

Antalyaspor, dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho transferini gerçekleştirmek için futbolcunun menajerliğini yapan ağabeyi Moreira Roberto De Assis ve avukatı Nunes Bruna Cremer ile yarın Antalya'da görüşecek.

Yayınlanma: 19.06.2015 - 13:53
Abone Ol google-news
 
 
Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Antalyaspor'da transfer görüşmeleri hızlandı. Eto'o ile prensipte anlaşan kırmızı beyazlı takımda yönetim, Ronaldinho'nun menajeriyle de görüşmeye hazırlanıyor.
Ranoldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi Moreira Roberto De Assis ile avukatı Nunes Bruna Cremer, bu gece Antalya'ya gelecek. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile Ronaldinho'nun ağabeyi ve avukatı yarın transfer masasına oturacak. Görüşmenin kentteki bir otelde yapılacağı öğrenildi.
 
Başkan Gültekin Gencer, transfer çalışmalarında 1 haftalık süreçte önemli mesafeler katetmek istediklerini söyledi. İç ve dış transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Gencer, geçen sene mevcut kadroda yer alan futbolcularla da görüşmeler yaptıklarını anlattı. Kırmızı beyazlı takımın kamp döneminin yaklaştığını vurgulayan Gencer, Davraz'da yapılacak kampa kadar transfer çalışmaları tamamlamak istediklerini belirtti. Gencer, Ronaldinho ile Eto'o başta olmak üzere yüksek maliyetli transfer çalışmaları konusunda kulüp yönetimine yönelik eleştirileri divan kurulu toplantısında değerlendireceğini dile getirdi

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler