Bu da oldu! Saha içinde Messi ile selfie

Copa America'da zayıf Jamaika'yı Higuain'in golüyle yenebilen Arjantin'de 100. milli maçına çıkan Lionel Messi oldukça etkisizdi.

Yayınlanma: 21.06.2015 - 12:08
Abone Ol google-news

Ancak oynanan oyun ve skordan çok başka bir olay gecede öne çıkan gelişme oldu ve Arjantin formasıyla ter döken Lionel Messi, kariyerinde bir ilki daha yaşadı.

Barça’nın süper starı Lionel Messi hayranlığı sadece taraftarlar için değil futbolcular için de geçerli. Rakiplerinin bile büyük bir saygısını kazanan Messi, Jamaika maçı sonunda şaşkın uğradı.

Arjantin formasıyla 100. maçına çıkan ve pek etkili olamayan Messi, rakip futbolcuları tarafından maç sonunda kıskança alındı.

Norveç’te Valerenga forması giyen Deshorn Brown’ın maç sonunda yedek kulübesinden telefonla fırlayıp, Messi ile çimler üzerinde selfie çekilmesi dünyada gündem oldu.

Brown, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şu notu ekledi; “Bizim için sonuç önemli değil. Ancak baktığınızda dünyanın en iyi futbolcularıyla karşılaştık ve bu harika bir histi. Turnuvada Messi ve Arjantin’e bol şanslar”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler