AKP döneminde bu da oldu! Devlet uçağı ile transfer rezaleti

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve bazı yöneticiler, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun tahsis ettiği özel uçakla, Samuel Eto'o'yu getirmek için İtalya'ya gitti

Yayınlanma: 22.06.2015 - 15:18
Abone Ol google-news

Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer ile bazı yöneticiler, prensipte anlaşma sağlanan Kamerunlu futbolcuyu getirmek için İtalya'ya gitti.

Antalyaspor kafilesini taşıyan özel uçağın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından temin edildiği bildirildi.

Özel uçak tepkisi çığ gibi büyüdü! Bakandan Eto'o açıklaması

Konuyla ilgili Antalyaspor'dan şu açıklama yapıldı:

Eto’o’yu Almak Üzere Milano’ya Hareket Edildi

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun Samuel Eto’o’yu İtalya / Milano’dan getirmek üzere Antalyaspor Kulübü‘ne tahsis ettiği özel uçak ile Başkanımız Gültekin Gencer, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve beraberindeki ekip bugün saat 13.00’da İtalya’ya hareket etmiştir.

Transfer sürecinde Kulübümüze sağladığı katkıdan dolayı Sayın Bakanımız Mevlut Çavuşoğlu’na sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Antalyaspor A.Ş

Eto'o'yu Türkiye'ye getirmek için özel uçakla İtalya'ya giden Antalyaspor'dan açıklama geldi...

Antalyaspor, Samuel Eto’o transferi için gittiği İtalya’da dönüşü erteledi! Kamerunlu futbolcuyla görüşmelerin uzaması nedeniyle uçak saatinde kalkamadı ve uçuş görevlileri uluslararası kural gereği dinlenme zorunluluğu saatine girdi. Bu nedenle Antalyaspor, Eto’o yarın (Salı günü) Türkiye’ye getirecek.

Kırmızı-beyazlı takımdan yapılan açıklama şöyle;

“Planlamada lokal saat ile bugün 17.00’da Türkiye’ye geri dönmesi gereken kafilemizin uçağı, görüşmelerin uzaması sebebiyle kalkamamıştır. Uçakta bekleyen uçuş ekibi bu ertelemeden dolayı havayolları kuralları gereği istirahat etmeleri gerektiği için uçuş yarına (23.06.2015) ertelenmiştir. Bu akşam yemeğinde Samuel Eto’o ve ailesinin misafiri olan kafilemiz yarın netleşecek olan saatte Samuel Eto’o ile birlikte Antalya’ya geleceklerdir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler