Fenerbahçe 2-1 Hannover

Fenerbahçe, 2.hazırlık maçında eski oyunularından Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'yı 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Kuyt'ın 92.dakikada attığı penaltı golü ile 2-1 mağlup etti

Yayınlanma: 16.01.2014 - 22:29
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında, Tayfun Korkut'un teknik direktörlük yaptığı Hannover 96'yla Antalya Mardan Stadı'nda karşılaştı. Maçın 28. dakikasında Szabolcs Huszti'nin kaleyi karşıdan gören noktadan kullandığı frikik direkten döndü. Dönen topa Mame Diouf, kafayla dokundu ve topu ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarı Hannover'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Asist Caner, gol Webo

Fenerbahçe, ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladı. Holmen, Hasan Ali gibi oyuncular ikinci yarıda oyuna giren isimlerdi. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Caner Erkin, sol kanattan rakibini çalımladıktan sonra ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. Boş pozisyonda bulunan Webo, uçarak kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1. Dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde kazanılan penaltıyı Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, gole çevirdi ve durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Fenerbahçe, Hannover 96'yı 2-1 mağlup etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler