Eto'o imzayı attı üçlü çektirdi

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Antalyaspor'un düzenlediği törenle 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Yayınlanma: 07.07.2015 - 19:00
Abone Ol google-news

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda kırmızı beyazlı taraftarla buluşan Eto'o, "Küçük ama çok güzel bir tarih yazacağız. Hep birlikte çok güzel başarılara imza atacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yıldız transferi Samuel Eto'o, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda düzenlenen törende taraftarı selamladı.

Antalyaspor'da 9 numaralı formayı giyecek Eto'o'ya, tribündeki taraftar, 'I Love you Eto'o' tezahüraıyla destek verdi. Yaklaşık 1 saat öncesinden stada gelen 1000 civarında taraftar arasında Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim gören Kamerunlu öğrenciler, kente tatile gelen turistler de yer aldı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile sahaya kurulan platformda yer alan Eto'o, cep telefonuyla taraftarın fotoğrafını çekti. Törende konuşan Başkan Gültekin Gencer, bir yıl aradan sonra Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de yeniden mücadele edeceğini söyledi. Antalyaspor'un yeni sezona 33 bin kişilik statta başlayacağını anlatan Gencer, "Yeni statta Antalyaspor'un Türkiye'de seyirci ortalamasının üzerinde olacağının göstergesi sizlersiniz. Kurmakta olduğumuz süper Antalyaspor takımına Eto'o'yu dahil edip, önümüzdeki günlerde yeni yıldız dahil edeceğiz" dedi.

Gencer'in konuşması, taraftarın 'Eto'o taraftara üçlü çektir' tezahüratıyla bölündü. Bunun üzerine Eto'o ayağa kalkarak taraftara üçlü çektirip, tezahürat yaptırdı.

"HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"
Eto'o ise konuşmasına, taraftara "Hoş geldiniz" diyerek başladı. Antalyaspor başkanına, taraftarına, yönetim kulu üyelerine transferde emeği geçenlere teşekkür eden Eto'o, "Beni geldiğim ilk günden itibaren iyi karşılayan Antalyaspor'un değerli taraftarına teşekkür ediyorum. Antalyaspor olarak takım arkadaşlarım, hocalarım ve başkanlarına sesleniyorum. Küçük ama çok güzel bir tarih yazacağız. Hep birlikte çok güzel başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyesi Levent Aydın, Samuel Eto'o'yu 'yaşayan efsane futbolcu' olarak nitelendirdi. Aydın, "Film yeni başlıyor, çok aksiyonlu, gişe rekorları kıracak. Stadımız 33 bin kişilik. Kiminizin parasına, kiminizin duasına, kiminizin de giriş biletinize ihtiyacımız var. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Gültekin Gencer ile sahaya kurulan platformda yer alan Eto'o, kendisini üç yıllık kırmızı beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı. Daha sonra Eto'o ve yönetim kurulu üyeleri fotoğraf çektirdi. Tören sonunda Eto'o bir taraftara futbol topu hediye etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler