Pancu'dan 'şike' haberlerine yalanlama

Pancu'dan Türkiye'de hakkında çıkan haberlere yalanlama...

Yayınlanma: 21.01.2014 - 13:47
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın 17 Nisan 2005 tarihinde Fenerbahçe'yi Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4-3 yendiği maçta Oscar Cordoba'nın atılmasının ardından kaleye geçen Daniel Pancu, tarihe geçen maçla ilgili bir kez daha konuştu.

FENERBAHÇE TV, ROMANYA'YA GİTTİ

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan röportajında "Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki 4-3 kazandığımız maçta kalecimiz Cordoba kırmızı kart gördü. Kaleye geçmek bana kaldı. Kırmızı kart gören kaleci Cordoba son 10 dakikayı oynamak istemedi. Kendisini oyundan attırmak için şaibeli kırmızı kart gördü. Cordoba o hareketi ile takıma ihanet etti" şeklinde konuştuğu belirtilen Pancu, Fenerbahçe TV'ye bu konu hakkında konuştu.

Cordoba ile oda arkadaşı olduğunu ve Kolombiyalı kalecinin çok karakterli bir insan olduğunu belirten Rumen futbolcu, röportaj sırasında bu açıklamaları yapmadığını dile getirdi.

Öncelikle Romanya ve Türkiye arasında bir kıyaslama yapan Pancu, "Türkiye ile Romanya arasında büyük farklar var. Finansal olarak Türk takımları daha güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının final oynayabileceğini düşünüyorum. Türkiye'yi seviyorum. Benim ikinci evim olduğunu düşünüyorum, bir gün geri döneceğim" dedi.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O HABER

Pancu: Cordoba takıma ihanet etti

"BENİ O MAÇLA HATIRLAMASINLAR"

4-3 kazandıkları Fenerbahçe derbisinde kaleye geçmesi ve galibiyete ulaşmaları hakkında konuşan Rumen futbolcu, "Gerçekten özel bir maç olmuştu. Ancak beni bütün insanlar o maçla hatırlamasın. 100. yılda şampiyon olduk. Avrupa kupalarında iyi işler yaptık" açıklamasını yaptı.

CORDOBA İLE İLGİLİ SÖZLERİ...

Hürriyet Gazetesi'nde röportajı hakkında konuşan Pancu, Cordoba'yı suçlamadığını dile getirdi. Pancu, "Evet Hürriyet Gazetesi'ne bir röportaj verdim. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı hakkında konuştuk. O maç Cordoba o penaltıya sebebiyet verdi, belki kötü günündeydi. Sonrasında penaltı kararına öfkelendi ve kırmızı kart gördü. Oscar benim oda arkaşım çok ve karakterli bir oyuncu. Ben çok inançlı bir insanım. Asla bir arkadaşımı böyle suçlayamam. Ben asla böyle bir şey söylemedim. Küçük takımlarda böyle şeyler olur mu bilemem ama Beşiktaş'ta yok" diye konuştu.

"BUNDAN SONRA TÜRKİYE'DEN..."

Röportaj hakkında açıklamalarına devam eden Pancu, "O maç hakkında bana sorular sordular. Ben de az önce söylediklerimi söyledim. Ancak bundan sonra Türkiye'den kameraya kayıt yapmadan kimseye röportaj vermeyeceğim" dedi.

"ÜZDÜĞÜM ARKADAŞLARIM VARSA ÖZÜR DİLERİM"

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan röportajın ardından bazı takım arkadaşlarının 'Pancu ayıp etti' şeklinde sözleri hatırlatılan Rumen futbolcu, "Eğer üzdüğüm arkadaşlarım varsa özür dilerim. Ancak beni tanıyanlar öyle şeyler söylemeyeceğimi bilir. Benim oynadığım dönemde Beşiktaş böyle işlere asla karışmamıştır" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler