Antalyaspor’dan bir transfer hamlesi daha

Spor Toto Süper Lig’e bir sezon aradan sonra tekrar yükselen ve yaptığı flaş transferle adından sıkça söz ettiren Antalyaspor’un son bombası geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da forma giyen Royston Drenthe oldu.

Yayınlanma: 11.07.2015 - 10:37
Abone Ol google-news

 

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor'a transfer olan Royston Drenthe, takımının PTT 1. Lig'e düşmesinin ardından ayrılma kararı almıştı. Bu haberin üzerine Antalyaspor yönetimi Hollandalı yıldız oyuncuya kanca attı. Antalyaspor kulübü ile Kayseri Erciyesspor kulübü yöneticileri transfer için görüşmelerini sıklaştırırken Akdeniz temsilcisi transferi bir an önce bitirmeye çalışıyor. Zira Surinam asıllı Hollandalı oyuncu için Sivasspor ve Bursaspor’un da oyuncu ile ilgilendiği öğrenildi.

Drenthe’nin kariyerinde Real Madrid ve İngiltere Premier Lig takımları bulunuyor. 28 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon devre arasında Erciyesspor’a transfer olmuş ve 11 maçta forma giydi. Hollandalı golcü oyuncu takımıyla 3 gol atma başarısı gösterdi. Hollanda uyruklu futbolcu sol bek, sol açık ve forvet arkasında forma giyiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler