Aziz Yıldırım'a görkemli karşılama

Yargıtay'ın 16. ACM'nin verdiği kararı onamasının ardından Fransa'dan dönen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bugün saat 21.18'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Yıldırım buradaki coşkulu karşılama sonrası Bağdat Caddesi'ne hareket etti. Aziz Yıldırım taraftar tarafından burada da son derece görkemli bir şekilde karşılandı.

Yayınlanma: 21.01.2014 - 17:45
Abone Ol google-news

Aziz Yıldırım Bağdat Caddesi'nde taraftarla hitaben yaptığı konuşmada sözlerine "Fenerbahçe'nin korkmaz ve yıkılmaz taraftarı" diyerek başladı.

Yıldırım, "Hakkımızda ferman vermişler biz de kalkıp geldik. Kalemimizi kırmışlar... Biz İnançlı insanlarız. Ne fermandan korkarız ne de mahpusluktan.  Fenerbahçe son kaledir. İyi ki varsınız. Birlik beraberliğinizi hiçbir zaman bozmayın. Fenerbahçe bu ülkenin emniyetidir, son kaledir. Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bu kızgın ve sevdalı adama yaşattıklarınız için sağolun var olun"

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN BAĞDAT CADDESİ'NDE YAPTIĞI KONUŞMA

AZİZ YILDIRIM BAĞDAT CADDESİ'NDE BÖYLE KARŞILANDI

Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen'de yaşadığı duygu dolu anları Bağdat Caddesi'nde de yaşadı. Suadiye'den Bağdat Caddesi'ne taraftarların yoğun sevgi seli ile gelen Aziz Yıldırım'ın konvoyu yaklaşık 2 saatlik bir sürede Bağdat Caddesi'ne ulaşabildi. Taraftarlar Yıldırım'ı Fenerbahçe ve Türk Bayrakları ile karşılarken hem AKP hükümetinin hem de Cemaat'in aleyhinde sloganlar atıldı. Fenerbahçe taraftarı Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı da unutmadı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda başlayan Ali İsmail Korkmaz marşı Bağdat Caddesi'nde de devam etti. 

SABİHA GÖKÇEN'DE COŞKULU KARŞILAMA

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak saat 21.18'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Aziz Yıldırım bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Yıldırım yöneticilerin bulunduğu bölüme geçti. Aziz Yıldırım, kendisini karşılayan F.Bahçeli sporcuları gördükten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.  Sabiha Gökçen Havalimanı'nını dolduran Fenerbahçeli taraftarların coşkulu bekleyişi devam ediyor.

AZİZ YILDIRIM GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın konuşması esnasında "Dik dur eğilme, taraftarın seninle" şeklinde slogan attılar. "Hükümet İstifa" diye de bağıran taraftarlar olunca Başkan Yıldırım ellerini kaldırarak sükunete davet etti.

Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gelen taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplanırken, "ne cemaat ne AKP, tam bağımsız Fenerbahçe" şeklinde slogan attılar. Taraftarlar karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yaptı.

Bu arada bir grup Beşiktaşlı taraftar, dikkat çeken bir pankartla Aziz Yıldırım'a destek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi.

'Maltepeli Beşiktaşlılar' adı veren bir grup taraftar, açtıkları pankartla Aziz Yıldırım'a destek verdi. Beşiktaş'ın eski Başkanı Süleyman Seba, Galatasaray'ın eski başkanı merhum Özhan Canaydın ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu pankartın altına "Üç ayrı insan, üç aynı yürek" yazan taraftarlar, "Biz Cumhuriyetiz" başlığıyla açtıkları pankartı CIP kapısında göstedi.

Sabiha Gökçen havalimanında, Bağdat Caddesi'nde ve Stat etrafında yoğun güvelik önlemleri alındı. 10 otobüs Çevik Kuvvet ve TOMA araçları Sabiha Gökçen Havalimanı'nda konuşlandığı görüldü.

Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ın otobüsüne girdi

Yıldırım'a ezeli destek

Sabiha Gökçen'de sürpriz isim

"Başbakan'ın sözünden sonra...

Yıldırım: Ergenekon, Balyoz olmadı şike uydurdular! 

Aziz Yıldırım kızı Yaz'ı taraftara emanet etti

Leman'dan Aziz Yıldırım kapağı

Son açıklama: Tek hedef göstermedim 

Aziz Yıldırım'dan gündemi sarsan sözler! 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon