Beşiktaş'ta 3 isimde işlem tamam

Beşiktaş yönetiminin Rhodolfo, Quaresma ve Mario Gomez transferlerini Pazartesi günü duyurması bekleniyor.

Yayınlanma: 17.07.2015 - 10:27
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlılar dün akşam itibarıyla 3 bombayı birden patlattı ve stoper için Rhodolfo’yu, sol açık için Ricardo Quaresma’yı ve santrfor için de Mario Gomez’i transfer etti.

Rhodolfo
Kartal, 1.93’lük Brezilyalı stoper için Gremio’ya 3.3 milyon Euro ödeyecek. 28 yaşındaki oyuncu ise siyah-beyazlılardan senelik 1.6 milyon Euro alacak.

Quaresma
Porto’ya verilecek olan bonservis bedeli 1.5 milyon Euro... Yıllık 1.2 milyon Euro garanti ücret ödenecek olan Q7, 20 maça çıkarsa 100 bin Euro daha ve maç başı 10 bin Euro kazanacak.

Mario Gomez
Tam bir menajerlik başarısı... Beşiktaş adına bu transferde hem oyuncuyu hem de Fiorentina’yı menajer Özkan Doğan ikna etti. Kartal, Alman golcü için İtalyan ekibine bonservis bedeli ödemeyecek. Sebebi ise şu... Fiorentina, Gomez’i elden çıkarmak istiyordu. Çünkü oyuncunun yıllık ücreti 5.5 milyon Euro. 1.89’luk santrfor için ödenen vergi de eklenince Gomez’in yıllık maliyeti 11 milyon Euro’yu buluyor. Oyuncunun 2 yıllık sözleşmesi olduğundan rakam 22 milyon Euro’ya çıkıyor. Ayrıca toplam 2.2 milyon Euro da menajerlik ücreti var. Yani Fiorentina Gomez’i bırakınca toplam 24.2 milyon Euro’luk maliyetten kurtuldu. Beşiktaş, 30 yaşındaki oyuncuya ise Fiorentina gibi 5.5 milyon Euro ödeyecek. Üç oyuncunun da en geç pazartesi gününe kadar İstanbul’a gelmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler