Hacıosmanoğlu'ndan çok konuşulacak Fikret Orman iddiası!

A Haber televizyonuna konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Yayınlanma: 23.01.2014 - 11:57
Abone Ol google-news

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Haber'de yayınlanan 'Kupa Günlüğü' programına katılarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Şike davası' sürecine ilişkin yeni eylem planlarına ilşikin açıklamaları ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkındaki iddiası ile dikkat çeken Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan bölümler:

- Bizim derdimiz kupa değil, herkesin ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği adalet. Öyle bir noktaya geldik ki şike meşru görülmeye başlandı. Çocuklarımıza temiz futbolu miras bırakmanın kavgasını veriyoruz.

- Trabzonspor için mücadele veren arkadaşlardan rica ettik. Onlar buradaki çalışmaları yürütecekler. Ama bir de dünya çapında bir ayak var. Önce yurt içinde sonra UEFA ve FIFA nezdinde yeni başvurular yaparak hakkımızı arayacağız.

- Lobisi olanlar şike olayını çok iyi yönetti. Yasa değişti, cezalar düştü. Şike planlı bir eylemdir onun için cezası 3-5 yıl değil 24 yıl olsun diyorum. Şikecileri kader kurbanları ile aynı kefeye koyamazsınız.

- 1996'da 2004'te ve 2011'de şampiyonluklarımız çalındı. Bizim bu konuda kayıplarımız çok büyük. Trabzonspor'un elinden sadece kupası değil trilyonları çalındı.

"ORMAN VAZGEÇTİ ÇÜNKÜ..."

Hacısomanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı: "Fikret Orman, TFF Kongresi öncesi Demirören'i istifaya davet edeceğini söyledi ancak yapmadı. Kendisine niye vazgeçtiğini sorduğumda, bana 'Ben yukarı çıktım elimi Demirören'in elinin üstüne koydum. 100 milyon lira alacağını hibe edecek misin? diye sordum. Kabul ettiği için istifa davetinden vazgeçtim. Demirören'i mahkemeye verirsem hem Beşiktaş hem de Yıldırım Demirören ceza alır' yanıtını verdi."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler