Kasımpaşa, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor

Lacivert-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında yarın Kardemir Karabükspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor

Yayınlanma: 23.01.2014 - 12:12
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının açılış maçında yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Kasımpaşa, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Zorlu karşılaşmayı Kasımpaşa'nın cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı altı çocuklar seyredebilecek.

Süper Lig'in ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyan lacivert-beyazlılar, tarihinin en iyi dönemini geçirerek ilk yarıyı 3. sırada tamamlamıştı. Kasımpaşa, ilk devreyi 31 puanla 3. sırada tamamlamış, ancak Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararını almıştı.

Sezonun ilk maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-0 kaybeden lacivert-beyazlılar, hem rövanşı almak hem de zirve yarışından uzaklaşmamak için rakibinin mağlup etmenin planlarını yapıyor. Kasımpaşa, ilk yarının son haftasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenilmiş ve 9 maçlık yenilmezlik serisi son bulmuştu.

Kardemir Karabükspor ise ilk yarıyı 26 puanla 8. sırada tamamladı. İlk devrenin son haftasında Sivasspor'a 3-1 yenilen Karadeniz temsilcisi, 8 maçlık yenilmezlik serisini de bu karşılaşmada bırakmıştı.

Kasımpaşa'da Kardemir Karabükspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, yeni transferler Tunay Torun ve Alpaslan Öztürk, teknik direktör Shota Arveladze'nin şans vermesi durumunda ilk defa resmi bir maçta lacivert-beyazlı formayı giyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler