İşte Fernandes'in yeni takımı!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in, Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'yle sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 23.01.2014 - 14:05
Abone Ol google-news

Moskova'da yaşayan ve L.Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Manuel Fernandes, Haziran ayından itibaren Lokomotiv Moskova'nın futbolcusu. Haziran'da Moskova'ya gelecek ve yeni takımıyla çalışmalara başlayacak. Benim kulüp içerisinde edindiğim izlenimim bu" dedi.

GEÇEN SEZON 12 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER; BEŞİKTAŞ KABUL ETMEDİ. ŞİMDİ BEDELSİZ GİDİYOR

Rus kulübünün geçen sezon da Beşiktaş'a Fernandes için teklif yaptığını belirten Arutyunov, "Beşiktaş o zaman satmayı düşünmüyordu. Geçen sezon Beşiktaş'a 10-12 milyon Euro teklifte bulundular Fernandes için. Beşiktaş, teklifi reddetti. Şimde bedelsiz gidiyor" şeklinde konuştu.
 
3 MİLYON EURO'DAN FAZLA KAZANACAK

Mauel Fernandes'in çok iyi futbolcu olduğunu düşündüğünü ifade eden Malik Arutyunov, "Bence Rus Ligi'nde başarılı olabilir. Emim değilim; ama bildiğim kadarıyla bonuslar hariç Lokomotiv'den yıllık 3 milyon Euro net para kazanacak" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler