Lodeiro transferi arap saçına döndü

Beşiktaş'ın borsaya bildirdiği Lodeiro'yu Botafogo'nun bırakmaması transferi çıkmaza soktu.

Yayınlanma: 24.01.2014 - 11:01
Abone Ol google-news

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Uruguaylı futbolcu Lodeiro'yla görüşmelere başlandığını borsaya bildirirken, Botafogo Kulübü'nün oyuncuyu satmayacaklarını açıklaması kafalarda soru işareti bıraktı.

KAVALCI ÖVÜNEREK SÖYLEDİ AMA...

Beşiktaşlı Yönetici Ahmet Kavalcı'nın transferi basına sızdırmadıklarını medya mensuplarına övünerek söyledikten sonra böyle bir gelişmenin yaşanması herkesi şaşırttı.

BOTAFOGO BIRAKMIYOR

Konu ile ilgili Lancenet haber sitesine açıklama yapan Botafogo Sportif Direktörü Sydney Loureiro, "Lodeiro takımımız için çok önemli bir oyuncu ve ona ihtiyacımız var. Mevcut şartlarda takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil" dedi. 

Haberde ayrıca Botafogo'nun siyah-beyazlı kulübün opsiyon bedelini ısrarla 8 milyon euronun altında tutmak, hem de Uruguaylı yıldızı sezon sonuna kadar elinde bulundurmak istemesi nedeniyle bu teklife sıcak bakmadığı da belirtildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından NTV Spor'a açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, transferle ilgili gerekli evrakları Brezilya'ya gönderdiklerini ve Botafogo Kulübü'nden cevap beklediklerini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler