Volkan'dan Galatasaraylı futbolculara cevap: "Çok güldüm"

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demiel, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in, Inter maçında Roberto Mancini'ye verdiği not için "Mesaj konusuna çok girmek istemiyorum. Görünce çok güldüm" dedi.

Yayınlanma: 04.08.2015 - 12:38
Abone Ol google-news

Yakın çevresine konuşmuş

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Shakhtar Donetsk ile oynanacak kritik Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına konsantre olan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaraylı futbolcuların özenle hazırladığı eylem için yakın çevresine sadece “Mesaj konusuna çok girmek istemiyorum. Görünce çok güldüm” demekle yetindi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"FENERBAHÇE, ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE AİT"

Volkan Şampiyonlar Ligi hakkında da konuştu:

“Çok özledik. Ben Şampiyonlar Ligi ile ilgili her şeyin çok özel olduğunu, bir futbolcunun hayatında yaşayabileceği en zirve duygular olduğunu düşünüyorum. Buna inanıyorum.Fenerbahçe’nin de oraya ait olduğunu düşünüyorum. Bizim yaşadığımız ve unutamadığımız çok şey var Şampiyonlar Ligi ile ilgili. Özellikle o Sevilla maçı, penaltılar, hayatım boyunca en çok heyecanlandığım ve her hatırladığımda beni hâlâ o günlere geri götüren anlar olarak hafızamda yerini almış durumda. Hiçbir zaman o arenadaki başarıların tadını başka maçlar vermiyor. Orada olmalıyız. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu yıla da çok iyi başladım. Yine ben sahne alacağım. Gol yemeyeceğiz buna bütün kalbimle inanıyorum ve atacağız. Bizim elimizde çok iyi silahlar var.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler