Başakşehir, tur için savaşacak

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına 2-0 mağlup olan Medipol Başakşehir, evinde tur şansı arayacak.

Yayınlanma: 05.08.2015 - 12:00
Abone Ol google-news
 
 
 
Hakem İspanyol

Lacivert-turunculu ekip AZ Alkmaar karşısında galibiyet elde ederek ilk kez mücadele edeceği Avrupa kupalarında üst tura çıkmak için mücadele edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede ise İspanyol hakem Carlos Gomez düdük çalacak.
 
3 farklı galibiyet lazım

UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefi gruplar olan ve 3'üncü ön elemeyi geçerek Play-Off'a kalma mücadelesi verecak olan Medipol Başakşehir'in tur atlayabilmesi için 3 farklı galibiyet alması gerekecek.
90 dakikalık mücadele Medipol Başakşehir'in 2-0'lık galibiyetiyle sona ermesi durumunda 15'er dakikalık iki devre halinde uzatma oynanacak.Uzatmalarda skorda değişiklik olmadığı taktirde turu atlayan ekip seri penaltı atışları sonucunda belli olacak.
 
AZ Alkmaar avantajlı

Hollanda ekibi, ilk mücadelede elde ettiği avantajla İstanbul'da galibiyet arayacak. 3-1,4-2 gibi farklı mağlubiyetlerin yanında tüm galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgilerde tur atlayan taraf AZ Alkmaar olacak. Bu durum sonucunda ise, Medipol Başakşehir'in Avrupa macerası son bulacak.
 
3 eksik var

Medipol Başakşehir'de, ilk maçta kırmızı kart ile cezalandırılan kaleci Volkan Babacan'ının dışında sakatlıkları bulunan Semih Şentürk ve Alexandru Epureanu, yarın oynanacak maçta forma şansı bulamayacak. Turun ilk maçında ikinci yarı oyuna dahil olan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Bekir İrtegün'ün de bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler