Neymar, kabakulak oldu. Süper kupalarda yok

Katalan ekibinin Brezilyalı yıldızı Neymar, kabakulak oldu. Teknik direktör Luis Enrique'nin süper kupalar öncesi planlarını altüst eden bu haber sonrası Neymar kadrodan çıkartıldı.

Yayınlanma: 09.08.2015 - 15:30
Abone Ol google-news

Barcelona'ya Avrupa ve İspanya Süper Kupası öncesi şok haber geldi.

Katalan ekibinin Brezilyalı yıldızı Neymar, kabakulak oldu. Teknik direktör Luis Enrique'nin süper kupalar öncesi planlarını altüst eden bu haber sonrası Neymar kadrodan çıkartıldı. Arda Turan'ın FIFA'nın cezası nedeni ile bu final maçlarında oynayamayacak olmasının ardından Neymar'ın da hastalanması teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Barcelona, Neymar ve Messi'nin yoksun olduğu ABD'deki turnuva maçlarında kötü sonuçlar almış ve spor yazarları tarafından "Bu ikili olmadan Barcelona işlemiyor" yorumlarına yol açmıştı. Barcelona en son Nou Camp'da Roma karşısında Neymar ve Messi'nin de hazır bulunduğu karşılaşmada rakibini 3-0 yenmişti.

Katalan ekibi Salı günü UEFA Süper Kupa finalinde Sevilla'ya karşı oynadıktan sonra 14 Ağustos Cuma günü de İspanya Süper Kupası finalinin ilk ayağı için deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler