Bursaspor forvetini buldu

Bursaspor, sezon başında yaptığı görüşmede 3 milyon euroluk bonservisi yüzünden transferini askıya aldığı forvet oyuncusu Tom De Sutter ve Belçika Kulübü Brugge'le el sıkıştı.

Yayınlanma: 11.08.2015 - 12:15
Abone Ol google-news

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yeni transferleri Çek millî futbolcu Tomas Necid’in sakatlığının geçmemesi nedeniyle tek forvet Bakambu'ya kaldıklarını belirtti. Bu yüzden harekete geçerek santrfor Tom De Sutter'le dün gece anlaşma vardıklarını belirten Başkan Recep Bölükbaşı, transferle ilgili şu bilgileri verdi:

"BİA İLE DE ANLAŞTIK"

"Tom De Sutter ve kulübü Brugge ile her konuda anlaştık. Yarın özel uçakla Bursa’ya gelecek. Bu arada Standart Liege’de oynayan bir başka forvet oyuncusu Bia ile de prensipte anlaşma sağladık. Bia’nın satın alma opsiyonu da kulübümüzde olacak."

"SAĞLAM'LA TOPLANTI YAPACAĞIZ"

Transferleri biran önce bitirmek istediklerini dile getiren Başkan Recep Bölükbaşı, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'la da bu konuyu ele alacaklarını, bir toplantı yapacaklarını söyledi.

DEV FORVET

Bursaspor’la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilen 30 yaşındaki dev forvet De Sutter'in 1.92 boyunda ve yeni başlayan Belçika Ligi’nde 3 maçta oynayıp 1 gol attığı bildirildi.

KEMBO EKOKO İDDİASI

Bu arada Bursaspor’un 27 yaşındaki Fransız forvet Jires Kembo Ekoko ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Ekoko, geçtiğimiz sezon Al-Ain takımında kiralık olarak oynamıştı. Yeşil beyazlı yönetimin kulübü Rennes ile temaslarının devam ettiğini belirtildi.

Fransa U 21 Milli Takımı’nda 13 kez forma giyen kanat oyuncusu, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 17 maçta oynayıp 4 maçta gol atıp, 1 asist yapmıştı.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler