Fenerbahçe'nin coşkusu müthiş

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde Eskişehirspor'u yendiği mücadeleyi değerlendirdi.

Yayınlanma: 14.08.2015 - 23:24
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

Fenerbahçe'den puan almak için gol atmanız lazım. Geçen hafta 'Fenerbahçe 80 gol atar' dedim diye alay konusu oldum ama, Fenerbahçe bu ligde 80 gol atar.

Benim beklediğim bir Fenerbahçe bu, coşkusu müthiş. Fenerbahçe'nin bir futbol kültürü var. 

Eskişehirspor'da Goran Causic oyundan atılınca Fenerbahçe için maç bitti. Atromitos maçını düşünmeye başladılar.

Moussa Sow bugün 4 tane gol atabilirdi. Çok pozisyon buldu. Eskişehirspor Fenerbahçe kadar güçlü bir takım değil. Maçın hakimi açık ara Fenerbahçe'ydi. 

Aykut Hoca, İsmail Hoca 'nın istatistikleri ile Pereira'nın rakamları çok farklı olacaktır. Fenerbahçe öne doğru oynayarak direk sonuca gitmeye çalışıyor. Fenerbahçe taraftarı belki oyunu beğenmemiş olabilir ama rakip takıma ara sıra pozisyon verdi. Fenerbahçe rakibini artık rahatsız eder. 

"Van Persie'nin daha çok zamana ihtiyacı var"

Van Persie alınganlık göstermeyecek. Fenerbahçe taraftarı da sitem etmeyecek. Fernandao ve Sow şu an hem form, hem de fizik olarak Van Persie'nin çok önündeler. Van Persie'nin koordinasyon sorunu var. Bunu görüyoruz. Ekim ayının sonundan önce Van Persie'yi beklemesin kimse"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler