Mancini'ye ağır sözler: 'Dağılmış...'

Sarı Kırmızılı eski yönetici Fatih Gökşen'den Galatasaray için çok ağır sözler.

Yayınlanma: 28.01.2014 - 15:08
Abone Ol google-news

Galatasaray'da yaşanan transfer krizinin ardından tartışmalar alevlendi. Radyospor'a katılan Gökşen, Galatasaray'ın sürekli oyuncu aldığını ve büyük paralar harcadığını ifade ederek, "Bugün Galatasaray'ın oyunculara ödemelerinde aksama var. Sen sürekli oyuncu alıp, takımdakilerin parasını ödemezsen oyuncu küser. Ben bunu gözlemliyorum. Takım duruyor. Selçuk oynamıyor. Takım sahada yürüyor" dedi.

"AYSAL YAPAMIYORSA BIRAKSIN"

Mancini'nin taktiği yazıp Melo'ya yollamasına da değinen Gökşen, "Milleti üstümüze güldürüyoruz. Galatasaray seneye ne yapacak? Bu nasıl bir transfer planlaması. Utanmasalar Avrupa'dan malzemeci getirecekler. Ünal Aysal'ı çok severim ve sayarım. Ama 'vaktim yok' diyerek, kurumsallaşma altında her yere birini koyup onların yanlışlarını biz Galatasaraylılara izletecekse Mayıs'ta gel seçimi yap ve bırak."

"ŞÜKRÜ ERGÜN'E KIZIYORUM"

Gökşen sözlerine şöyle devam etti: "Ben Şükrü Ergün'e kızıyorum. Sen, Özhan Canaydın döneminde yöneticilik yapmış, kasanın başındaki adamdın. Diğerleri tecrübesiz. Onları geçelim. Ujfalusi'ye futbolcu parası vererek takıma direktör yapıyoruz Şükrü Ergün çıkıp böbürlene böbürlene bunu anlatıyor. Ujfalusi bizim bilmediğimiz bir şey mi yaptı? Çok yazık."

BRUMA'YI ANTEP İSTEMİŞ

Bruma'nın Antep'e kiralanmasını da değerlendiren Gökşen, "Bruma için teklifi Gaziantepspor yapmış. Bizimkilerin aklına gelmemiş. Antep seni yakalamış ve senden para da talep eder."

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'Yİ YAKALAYAMAZ"

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin çok uzağında kaldığını hatırlatan Gökşen, "Artık çok zor. Sen elinle şampiyonluğu Fenerbahçe'ye verdin."

"AYSAL, TULUN'DAN HESAP SORMALI"

Aysal'ın övdüğü gibi Tulun'dan hesap sorması gerektiğini anlatan Gökşen, "Bülent Tulun transferi çok iyi biliyor. Her şeyi Bülent Tulun yapıyorsa ve iyi iş yaptığında Aysal, Tulun'u övüyorsa, bu dönemde sokağa atılan paranın sorumlusu da Tulun. Başkan bunun hesabını soracak! Zaten bunun hesabını Mali Genel Kurul'da verecek. Kimse aptal değil. Bizi komik bir duruma düşürmezler. Bu kadar transfer iyi niyetle yapılmıyordur. Başka şeyler de vardır" diye konuştu.

"MANCİNİ DAĞILMIŞ!"

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'nin "dağılmış bir görüntüsü" var diyen Gökşen, "Takımı çorba yaptı. Bunun hesabını Tulun mu, Ujfalusi mi, Arıboğan mı soruyor? Ben kimsenin hesap sorduğunu sanmıyorum. Mancini'nin karizması iyi, takım elbisesi güzel. Adam şık adam ama dağılmış durumda."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler