Ozan Tufan ve Volkan Şen resmen Fenerbahçeli

Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan ve Volkan Şen için imza töreni düzenledi.

Yayınlanma: 17.08.2015 - 14:44
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin iki yeni yıldızı Ozan Tufan ve Volkan Şen için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde söz alan Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, "Bir proje için yola çıktık. İki değerli oyuncuyu kadromuza kattık. Son derece önemli transferler. Çok önemli oyuncular" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni 20 numarası Volkan Şen, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok mutluyum. Gurur duyuyorum. Antrenmanlara dün başladım. Takıma uyum sağlayıp arkadaşlarımla birlikte şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Çok heyecanlıyım. Hayatımda yepyeni sayfa açıyorum" dedi.

Volkan şunları söyledi:

Trabzonspor'da iken Şenol hoca bana 'Hazır mısın?' dediğinde, hazır olduğumu söylemiştim. Hata yaptığımı gördüm. Trabzonspor'da iyi performans gösteremedim. Bursaspor'da ise sadece futbola odaklandım. Tekrar çıkışa geçmek istiyordum. Geçen sezon benim için müthiş bir sezondu. Bu çıkışı Fenerbahçe'de de devam etmek istiyorum. Yeteneğimi ve hırsımı sahaya yansıtmak istiyorum

Sarı-lacivertlilerin yine Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan ise "Benim için en önemlisi Fenerbahçe'ydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En iyi Ozan Tufan'ı göstermek istiyorum. Zor bir dönemden geçtim. Hedeflerimden biri Fenerbahçe. Bir takım sıkıntılar yaşadım. İlk tercihim Fenerbahçe idi. Önce Fenerbahçe'de kendimi göstermek istiyorum. Ben de Arda abi gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Genç oyuncunun sarı-lacivertli ekipte 8 numaralı formayı giyeceği açıklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon