Oğuzhan ve Cenk’ten Bilic’e mesaj

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in birinci haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu’nu 5-2 yenerken siyah beyazlılarda Slaven Bilic döneminde forma bulmakta zorlanan Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup zorlu mücadelede gösterdikleri performans ile dikkat çektiler.

Yayınlanma: 17.08.2015 - 23:20
Abone Ol google-news

Siyah - Beyazlıların iyi futbol ve farklı sonuç ile kazandığı mücadeleye Oğuzhan 3 asist, Cenk ise 3 golle damga vururken her iki oyuncu da sergiledikleri performans ile Bilic’e mesaj gönderdiler. Bilic döneminde 2014-15 sezonunda Beşiktaş’ın ligin 28. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaştığı mücadelede 90. dakikada attığı golle takımına hayat veren ancak sonraki haftalarda yedek bekleyen Cenk Tosun, Güneş döneminde çıktığı ilk maçta Alman golcü Mario Gomez’i yedek bıraktı ve rakip fileleri 3 kez sarstı. Cenk Tosun bir önceki sezonu ligi 5 golle tamamlamıştı.

Oğuzhan asistleri

Slaven Bilic döneminde forma bulmakta zorlanan hatta hakkında ‘takımdan ayrılacak’ şeklinde haberler yapılan Oğuzhan Özyakup ise Tolgay ve Sosa’nın yokluğunda kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Genç futbolcu mücadeleyi 3 asist ile tamamlarken bir önceki sezon ligde toplamda 5 asist yapmıştı.

Bilic’e sitem etti

Mersin İdman Yurdu maçını 3 asistle tamamlayan Oğuzhan maçın ardından eski teknik direktörüne sitem etti. Oğuzhan şunları söyledi: “Geçen sezon eski hocam beni çok tercih etmiyordu ama yeni sezonda kendi adıma bazı hedeflerim var ve ben bunlara odaklanmak istiyorum. Umarım bu performansımızın devamı gelir ve sezon boyunca gösteririz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler