Sporsevere ağır fatura

2015-16 sezonunda tüm karşılaşmaları takip etmek isteyen 1.912 TL ödemek zorunda

Yayınlanma: 19.08.2015 - 21:55
Abone Ol google-news



Türkiye’nin ve Avrupa’nın dört gözle beklediği futbol maratonu başladı. İngiltere ve Fransa liglerinin ardından Türkiye ve Almanya’da da ligler start alırken tüm dünyada oldukça uygun fiyata pazarlanan spor yayınları Türkiye’de cep yakıyor. Türkiye’de tüm spor yayınlarını izlemek isteyen bir yurttaş; Süper Lig’de oynanan tüm maçlar için Digitürk’e ilk 2 ayı 49.99 TL’den olmak üzere geri kalan 10 ay için 74.99 TL ödemek zorunda kalıyor. Digitürk, Spor Extra Paketi satın alan üyelerine İngiltere Premier Lig’le İspanya La Liga’yı, Fransa Ligue 1’i ve Brezilya Ligi’ni izleme şansını da sunuyor. Lig TV abonesi olan kullanıcılar, Spor Extra paketine 12 ay kullanım sözüne karşılık ilk 2 ay 8.5 TL, kalan 10 ay için ise 17 TL ödüyor. Ayrıca Spor Extra paketi Formula 1, Türkiye Basketbol Ligi, Euroleague ve tenis turnuvalarını da içeriyor (Eutelsat uydusu baz alınmıştır).

Abonelik işkencesi

Taraftarlar, sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarını izlemek isterse D-Smart aboneliği gerekmekte... D-Smart’ın en uygun paketi olan Aile + spor paketi, 24 ay kullanım sözüne karşılık ayda 34 TL’ye satılıyor. Öte yandan bu paketi satın alan kullanıcılar, Bundesliga ve Bundesliga 2, Polonya Ligi, MLS’yi (ABD Ligi) de izleme şansı elde ediyor. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ni izlemek isteyenler ise Tivibu’ya abone olmak zorunda. Tivibu’nun Süper Paketi’nde Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, Portekiz, Rusya, Hollanda liglerinin dışında İtalya Kupası karşılaşmaları yer alıyor. Tivibu’nun bu paketi, 24 aylık kullanım sözüne karşılık ayda 39 TL. Nitekim 2015-16 sezonunda yurttaki tüm spor karşılaşmalarını izlemek isteyen bir sporsever, 12 ay boyunca 3 platforma toplam 1912 TL ödeme yapmak zorunda...

DIGITURK’TEN DİĞER BRANŞLARA YAKIN İLGİ

Yayın platformu Digiturk, yeni sezonda spor yayıncılığında yelpazesini genişletti. Avrupa’nın en önemli spor organizasyonlarından ‘La Liga’ 2015- 2016 sezonundan itibaren üç yıl boyunca Lig TV kanallarında yayınlanacak. Son olarak Amerikan Profesyonel Ligi NBA’in de yayın hakkını alan Digiturk, toplamda 11 farklı spor içeriği ile sezon boyunca geniş bir spor platformuna ev sahipliği yapacak. Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, La Liga, İspanya Süper Kupa, Brezilya Ligi gibi dünyanın önemli futbol ligleri ile Türkiye Basketbol Süper Ligi, Turkish Airlines Euroleague, Formula 1, ATP Masters 1000, Wimbledon Tenis Turnuvası, Premier Boxing Champions gibi önemli organizasyonlar sezon boyunca Lig TV kanallarından sporseverlere ulaşacak.


Fenerbahçe maçı şifresiz

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Yunanistan’ın Atromitos takımıyla deplasmanda oynayacağı karşılaşma, Tivibu’dan tüm Türkiye’ye şifresiz olarak sunulacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe’nin Yunanistan’ın Atromitos takımıyla bugün oynayacağı ve saat 21.00’de başlayacak karşılaşma Tivibu’dan ve Turksat üzerinden yayın alan tüm kullanıcılara şifresiz olarak yayınlanacak. Ercan Taner tarafından anlatılacak karşılaşma, stadyum yayınlarında Metin Tekin, Mehmet Demirkol’un yorumları Murat Kosava’nın sunumuyla ekranlara yansıyacak.

HANGİ ORGANİZASYON HANGİ PLATFORMDA?







İngiltere Premier Lig İspanya La Liga Fransa Ligue 1 Brezilya Ligi Formula 1 Türkiye Basketbol Ligi Euroleague ve tenis turnuvaları







Hazırlık maçları Bundesliga 1 ve 2 Polonya Ligi MLS (ABD ligi)







Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi Portekiz, Rusya Hollanda ve İtalya Kupası.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler