Pedro, Chelsea'yi galibiyete taşıdı

Lige bir beraberlik bir de mağlubiyetle başlayan Jose Mourinho'nun öğrencileri ilk galibiyetini aldı.

Yayınlanma: 24.08.2015 - 10:46
Abone Ol google-news

Premier Lig 'in 3. haftasında Chelsea , West Bromwich deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve ilk üç puanını elde etti.

Hafta içi Barcelona'dan Chelsea'ye transfer olan Pedro Rodriguez, maça ilk 11'de başladı.

Ev sahibi West Bromwich'in gollerini Morrison (2) kaydederken, Chelsea'de Pedro, Diego Costa ve Azpilicueta rakip fileleri havalandırdı.

Geçtiğimiz hafta Jose Mourinho'nun Manchester City maçının devre arasında oyundan aldığı John Terry, 54. dakikda kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

İki takmın da baskılı başladığı kritik maçta ev sahibi West Bromwich, 13. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Morrison iyi bir vuruş yaptı fakat Courtois topu çelmeyi başardı.

İLK YARIM SAATTE PEDRO ŞOV

Performansı merakla beklenen İspanyol futbolcu, maçın 20. dakikasında Hazard'ın pasıyla yeni takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından güzel futbolunu devam ettiren Pedro, 30'da bu sefer Costa'ya golü attırdı.

Chelsea'nin 2-0'lık üstünlüğü yakaladığı dakikanın ardından ev sahibi West Bromwich, transferiyle kulüp tarihine geçen Rondon ile Chelsea kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu.

Dakikalar 35'i gösterdiğinde Rondon, kafayla penaltıyı kaçıran Morrison'a müthiş bir pas attı ve deneyimli futbolcu topu filelere gönderdi: 1-2

İlk yarının 2-1'lik skorla bitmesi beklenirken savunmadan hücuma katılan Azpilicueata sürpriz bir golle skoru 3-1 yaptı ve Chelsea soyunma odasına 3-1 önde girdi.

İkinci yarıda ilk yarının devamı niteliğinde pozisyonlarla başladı. Ev sahibi takım rakip kaleye daha çok gitmeye başlayınca pozisyonlar da West Bromwich adına gelemeye başladı.

(Goal)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler